Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Okolo sveta 1 - 4

Martin NavrátilUltimo Press • Séria Okolo sveta • Edícia Kolekcie

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
79,00€
Zľava 15%
67,15€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolekcia titulov Okolo sveta 1, Okolo sveta 2, Okolo sveta 3 a Okolo sveta 4...

Okolo sveta 1: O tom, že má vo svojej cestovnej taške množstvo príbehov, netreba ani na chvíľu pochybovať. V tejto knihe vám ponúka kombináciu krajín, ktoré môžeme zaradiť do kategórie exotika, aj keď to nemusí byť nevyhnutne v tom klasickom, katalógovom ponímaní. Ešte také Japonsko či Indiu by sme tam zaradiť mohli, ale čo taký Afganistan a Pakistan, či jeho zážitky z legendárnej Transibírskej magistrály?

Okolo sveta 2: V poradí druhá kniha zo série Okolo sveta je nasiaknutá vôňami Orientu a Ďalekého východu. Martin nás prevedie po trasách legendárnej Hodvábnej cesty - od Konštantínopolu (dnešný Istanbul) cez celý Blízky východ, strednú Áziu až po tajomnú Čínu.

Okolo sveta 3: Po troch úspešných cestopisoch nás Martin prevedie kontinentom, ktorý zatiaľ nemá najlepšiu cestovateľskú reputáciu, ale ktorý rozhodne treba vidieť a zažiť. Presvedčí nás o tom, že toľko prírodnej pestrosti, rozmanitosti kultúr a zvykov, či historických prekvapení len tak ľahko inde neuvidíte.

Okolo sveta 4: V prvej časti knihy nás Martin previedol viac-menej stredom a severom Afriky, a tak sa teraz môžeme tešiť na prevažne podrovníkovú oblasť. Okrem Malawi, Ugandy a Džibutska zavítame aj na viaceré ostrovy, ako sú Komory, Zanzibar a slávny Madagaskar, ktorý sa spája s údajným slovenským dobrodruhom a kráľom ostrova, Móricom Beňovským. Alebo to tak celkom nie je? Dozvieme sa.

Rozmer: 165×235 mm Počet strán: 256+256+256+256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách