Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nadácia a Zem

Piata kniha

Isaac AsimovLindeni (2022) • Séria Nadácia • 5. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
23,90€
Zľava 21%
18,88€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Piate pokračovanie jednej z najgeniálnejších sérií všetkých čias!

Nadačník Golan Trevize rozhodol v prospech Gaiaxie. Gaia je superorganizmus, planéta so zjednoteným vedomím, kde každá kvapka rosy, každý kamienok, každá bytosť môže hovoriť za všetkých – a cítiť za všetkých. Je to však správna voľba pre osud ľudstva? Trevize verí, že odpoveď nájde na legendárnej Zemi, kam siahajú korene ľudstva. V jej existenciu však nikto neverí. Nik si nie je istý, kde sa planéta prvých osadníkov galaxie nachádza. Nik nedokáže vysvetliť, prečo sa o nej nezachovali žiadne záznamy ani zmienka. Túto záhadu je Trevize odhodlaná vyriešiť a pustiť sa do hľadania napriek všetkým prekážkam.

Séria Nadácia je dnes považovaná za základný kameň moderného sci-fi žánra a za klasiku svetovej literatúry. Predstavivosť Isaaca Asimova vytvorila mimoriadny svet a pretransformovala sci-fi literatúru do podoby, ako ju poznáme dnes.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Foundation and Earth Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056631799 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 520 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách