Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Prírodoveda pre 2. ročník základných škôl

Pracovná učebnica


🍎 Vypredané
3,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pracovný zošit Prírodoveda pre 2. ročník reaguje na vznik nového vyučovacieho predmetu v druhom ročníku. Autorky zostavili učivo podľa požiadaviek štátneho vzdelávacieho programu ISCED 1. Obsah učiva je prispôsobený obsahovému a výkonovému štandardu z Prírodovedy – príloha ISCSD 1, 1. upravená verzia pre 2. ročník ZŠ z mája 2009.

Učivo je zostavené prehľadne, primerane veku a systematicky, rešpektuje kľúčové poznatky a kompetencie žiaka 1. a 2. ročníka. Úlohy a aktivity vytvárajú priestor na aktívne pozorovanie, využívajú všetky poznávacie procesy (od poznania až po aplikáciu vedomostí).

Obsah pracovného zošita nadväzuje na učivo 1. ročníka a postupnými krokmi, jednoduchými pokusmi vedie žiakov k objavovaniu zákonitostí v prírode. Výbornou pomôckou sú veľké a reálne ilustrácie. V druhej polovici zošita sa objavuje tzv. bádateľská časť. Na každú tému nájdete sériu námetov na pozorovanie, bádanie a pokusy. Tento spôsob pripravuje žiakov na bádateľskú činnosť v prírodovedných predmetoch vo vyšších ročníkoch.

Pracovný zošit je výbornou pomôckou na vyučovanie, ktorá rešpektuje výkonový štandard.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788081202339 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 44 Väzba: šitá Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách