Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Učiteľkina voľba (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Sarah E. LaddSlovenský spisovateľ (2022) • Séria Tajomstvá vresovísk • 2. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
10,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Druhá časť očarujúcej regentskej trilógie Tajomstvá vresovísk z pera uznávanej americkej spisovateľky Sarah E. Laddovej vás opäť zavedie na malebný anglický vidiek na začiatku devätnásteho storočia.

Patience Creightonová vždy snívala o veľkej láske, ale ten pravý nikdy neprišiel. Po otcovej smrti a bratovom odchode do Londýna nesie na pleciach všetku zodpovednosť za chod dievčenskej školy na panstve Rosemere.

Majiteľ panstva William Sterling má povesť hazardného hráča a nemalé dlhy. Raz ho na vresoviskách surovo napadnú poskokovia jeho veriteľa a on sa celý dobitý uchýli do stajne k svojim podnájomníkom. Keď mu Patience ošetrí rany, William odmietne pobudnúť na Rosemere dlhšie, no jej krása a dobrota ho okúzlia. A rovnako aj on očarí ju…

Krátko nato stajňa zhorí pri záhadnom požiari. William sa rozhodne postaviť novú, vďaka čomu trávi s Patience veľa času. Práve vtedy sa však vráti jej brat, aby prevzal vedenie školy, a privedie jej niekdajšieho nápadníka Ewana. A tak sa mladá učiteľka ocitá pred dilemou: Má si zvoliť život bez lásky so vzdelaným, no nudným Ewanom, alebo dúfať, že príťažlivý búrlivák William jej city opätuje a ich vzťah vydrží navždy?

Originálny názov: The Headmistress of Rosemere Rok vydania: 2022 Počet strán: 344 Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, historický

Zaradené v kategóriách