Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Halestorm: Back From the Dead (RSD 2022) LP


🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
42,19€
Zľava 17%
35,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jedinečný vysekávaný singel v tvare náhrobného kameňa! Limitovaná edícia 2800ex

Hardrocková kapela Halestorm, ktorá získala Grammy, zverejnila 7-palcový singel titulnej skladby v tvare náhrobku z ich pripravovaného nového albumu ''Back From The Dead', pre Record Store Day. Toto vydanie podporované cover verziou The Who's 'Long Live Rock' je v Spojenom kráľovstve obmedzené na 500 kópií.

Kampaň Record Store Day (zkráceně RSD) se každoročně koná třetí dubnovou sobotu. Jejím účelem je podpořit tradiční kamenné obchody s hudbou. V rámci akce vyjadřují umělci po celém světě sympatie klasickým hudebním prodejnám a vydávají na jejich podporu na fyzických nosičích nejrůznější raritní nahrávky, jejichž prodej se může realizovat právě a jen staromódním způsobem, tedy klasickou distribucí. Takové nahrávky vycházejí často pouze v limitovaných sériích. Součástí RSD 2022 je i vinylový singl skupiny Halestorm. LP je k dispozici v nákladu 2.800 kopií.

Hardrocková skupina Halestorm, ktorá získala Grammy, vydala svoj piaty štúdiový album Back From The Dead, ktorý nasleduje po albume Vicious z roku 2018. Produkoval Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Mastodon, Alice in Chains) v koprodukcii Scotta Stevensa (Shinedown, Daughtry, New Year's Day). poslucháč cez „cestu navigácie duševného zdravia, zhýralosti, prežitia, vykúpenia a znovuobjavenia, pričom si stále zachováva vieru v ľudskosť,“ hovorí frontmanka Lzzy Hale. Album obsahuje titulnú skladbu spolu s aktuálnym singlom „The Steeple“ Halestorm, ktorý vyrástol z detského sna súrodencov Lzzy a Arejay Haleových na jednu z najslávnejších rockových kapiel posledných dvoch desaťročí. Hudba Halestorm prekonala miliardu streamov po celom svete.
Side A "Back From The Dead"
Side B "Long Live Rock"

Rok vydania: 2022 Katalógové číslo: 7567864111 Rozmer: 300×300 mm Obal: LP obal

Zaradené v kategóriách