✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
"Učebnica Technológie 1 pekár je rozdelená na dve časti. V jej prvej časti sa nachádza história pekárskej výroby, prehľad sortimentu pekárskych výrobkov, zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci. Vlastná technológia výroby pšeničného pečiva sa začína prehľadom výrobkov z pšeničnej múky. Vlastnosti, technologický význam a kontrola akosti surovín na výrobu pšeničného pečiva.
Druhá časť učebnice zahŕňa vlastný technologický postup pri výrobe pečiva: prípravu cesta, jeho zrenie, delenie, tvarovanie, dotvarovanie a pečenie pečiva a jeho expedíciu.
"
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2006ISBN:
8080910367Rozmer:
209×296 mmPočet strán:
80Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina
Ďalšie z kategórie Učebnice pre stredné odborné školy