Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Mechanical Aquarium

UGEARS (2022)

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
54,90€
Zľava 10%
49,41€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto stavebnica modelu akvária pre domácich majstrov s originálnym motívom a dizajnom je skvelým doplnkom katalógu Ugears, ale vyznačuje sa aj unikátnym mechanickým pôsobením. Ryby a riasy sa otáčajú súčasne a paralelne, rôznymi rýchlosťami a v rôznych smeroch, čím simulujú plynulé, zvlnené rytmy podmorského života rastlín a zvierat. Elegantné ryby vyzerajú, že skutočne plávajú, pretože pohybujú hlavami a chvostmi zo strany na stranu. Model Mechanical Aquarium je jedinečný v tom, že zatiaľ čo mnoho modelov Ugears je poháňaných gumovými motormi, akvárium je poháňané pružinou, ktorá zaisťuje dlhšiu akciu a väčšiu životnosť.

Ak chcete model uviesť do pohybu, naviňte gombík pod akváriom asi o 25 pol otáčok, prepnite prepínač z režimu „STOP“ do „SWIM“ a potom sledujte, ako vaše mechanické akvárium ožije! Mechanizmus obsahuje vnútorné kyvadlo na reguláciu a vyhladenie pohybu. Tento model sme navrhli tak, aby bol definíciou prevádzkovej jednoduchosti pre používateľov: jeden prepínač, dva režimy: zapnuté a vypnuté. Model môžete kedykoľvek zastaviť, alebo ho nechať ísť a užívať si pohyby automatických rýb a lístkov asi 40 sekúnd.

Mechanické akvárium má 325 kusov, je hodnotené ako „stredné“ a má odhadovaný čas montáže 6 hodín. Pri stavbe dreveného akvária sa dozviete o pôsobení a súhre hnacích a hnaných prevodoviek v súpravách, o funkciách kyvadiel a o mechanizmoch pôsobiacich na pružinu.

Počet dielov: 325 kusov
Veľkosť modelu:235x235x200 mm
Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie


Rok vydania: 2022 Rozmer: 170×370 mm Dielikov: 325

Zaradené v kategóriách