Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Severské mýty

Bohovia, príšery a hrdinovia starých Vikingov


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,95€
Zľava 24%
12,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nádherne ilustrovaná kniha Severské mýty vás zavedie do tajomného sveta hrdých Vikingov – odvážnych a skúsených moreplavcov, hrôzostrašných bojovníkov aj zručných remeselníkov. V drsnej prírode nekonečných mrazivých plání, nad ktorými tancuje ľadová hmla, či na vrcholkoch zasnežených hôr spoznáte praotca bohov Odina, ktorý neváhal obetovať oko za múdrosť sveta, mocného a nebojácneho Tóra, jeho ženu – zlatovlasú Sif, krásnu vanskú bohyňu Freyu – mocnú čarodejnicu, neustále odmietajúcu obrích nápadníkov a, samozrejme, prešibaného darebáka Lokiho, ktorý pripraví nadprirodzeným bytostiam nejednu horúcu chvíľu.

Nebudú chýbať ani iné bájne tvory: hrôzostrašný, no bystrý vlk, obrovský had, bytosti, ako sú zruční trpaslíci, trollovia, elfovia, obri, vedmy a sudičky. To všetko a ešte oveľa viac nájdete v novej knihe Severské mýty. Mnohé sa z nej môžu naučiť naši najmenší i ich rodičia.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Norse Myths Rok vydania: 2022 ISBN: 9788055654485 Rozmer: 229×280 mm Počet strán: 144 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách