Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Marcel Hirscher - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,99€
Zľava 45%
8,79€

📚Nová za 11,40€ (Zľava 29%) Zobraziť novú knihu

Lyžiarska hviezda desaťročia celkom osobne

Marcel Hirscher viac ako desaťročie vládol lyžiarskemu svetu a bleskurýchlo si získal srdcia lyžiarskych fanúšikov. Jasná neporaziteľnosť tohto Salzburčana vyvolala nadšenie aj za hranicami Rakúska a zapĺňala titulky časopisov. Jeho osem celkových víťazstiev za sebou vo Svetovom pohári tak skoro pravdepodobne nikto neprekoná.

Aký je však tento fenomén s nervami zo železa v skutočnosti? Skrýva sa za fasádou tohto idola z Lammertalu azda citlivý človek, ktorý si chcel iba splniť sen, súťažne lyžovať, no nerátal s obrovskou popularitou? Ktoré preteky, zážitky a ľudia najviac formovali tohto hrdinu? Prečo sa ako tridsaťročný, na vrchole svojich schopností, rozhodol kariéru ukončiť? Aby sa ikonický Hirscher stal pochopiteľnejším, v jeho autorizovanej biografii sa k slovu dostali a prispeli do nej jeho spoločníci a konkurenti ako Aksel Lund Svindal, Felix Neureuther, Mikaela Shiffrinová alebo legendárny Ingemar Stenmark.

Táto kniha – doplnená osobnými poznámkami Marcelovho trénera Michaela Pirchera – vás prevedie divokým slalomom cez jednu mimoriadnu kariéru sprevádzanú nielen mnohými úspechmi, ale aj niekoľkými nezdarmi.

Originálny názov: Marcel Hirscher: Die Biographie Rok vydania: 2020 Rozmer: 157×232 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách