Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vianoce na Slovensku

Slovenské Vianoce nie sú len o kapustnici a oblátkach. Každý región má svoje variácie známych receptov aj vlastné špeciality...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
24,90€

📚Prečítaná za 16,19€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Slovenské Vianoce nie sú len o kapustnici a oblátkach. Každý región má svoje variácie známych receptov aj vlastné špeciality i tradície. Kniha Vianoce na Slovensku ponúka 350 receptov zo 16 regiónov, spolu so zvykmi a nadčasovými kuchárskymi radami. Je nenahraditeľným domácim pomocníkom pri vianočných prípravách a bohatým zdrojom najrôznejších informácií, ktoré sa s najkrajšími sviatkami v roku spájajú.
Vianoce na Slovensku obsahujú tradičné recepty a rady, ktoré po celom Slovensku dlhé roky zbierala známa slovenská etnografka Zora Mintalová Zubercová.
Pôvodné texty dopĺňajú moderné fotografie a elegantný dizajn. Kniha môže byť nielen inšpiráciou počas Vianoc, ale aj dobrým zdrojom kuchárskych rád a receptov - napríklad na chutnú vianočku či lahodnú bábovku - kedykoľvek počas roka. Táto kniha je výnimočná a patrí do každej rodiny.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788055604442 Rozmer: 215×235 mm Počet strán: 232 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: sviatočné

Zaradené v kategóriách