Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kráľovstvo Prekliatych

Kerri ManiscalcoPandora (2023) • Séria Kráľovstvo Hriešnych • 2. diel

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
13,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Emilia cestuje po boku záhadného princa Wratha do Siedmich kruhov, kde ju čaká lákavý svet nerestí. Zaprisahala sa, že urobí všetko, čo bude v jej silách, len aby pomstila zbytočnú smrť svojej sestry Vittorie... aj keby sa mala vydať za samotného kráľa démonov, Pridea. Najdôležitejšie pravidlo Hriešnych: Nedôveruj nikomu!

Vo svete, kde si princovia vrážajú navzájom dýky do chrbta, obklopená luxusom, dostávajúc pozvánky na večierky, sa Emilia cíti veľmi osamelo. Indície, ktoré by mali viesť k odhaleniu vraha Vittorie, sú protichodné a pochybuje aj o tom, že Wrathovi, svojmu spojencovi vos vete ľudí, môže dôverovať. Skrýva pred ňou svoju pravú, nebezpečnú tvár? Emilia v tejto časti čelí skúškam, hľadá magické predmety, odhaľuje postupne stopy minulosti a snáď dostane aj odpovede, po ktorých tak veľmi túži.

Jedna sestra. Dvaja hriešni princovia. Nekonečný podvod so zmesou pomsty... Vitajte v pekle.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Kingdom of the Cursed Rok vydania: 2023 ISBN: 9788082470591 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny, dobrodružný, romantický

Zaradené v kategóriách