Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kauzy 2021 (e-kniha)

Ročenka

PDF Ringier Slovakia Media • Séria Kauzy

🌴 Okamžite na stiahnutie
3,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Exkluzívna 100-stranová ročenka Kauzy 2021 z dielne Aktuality.sk.



- Dvojica Annamária Dömeová a Laura Kellöová zmapovala výpovede vybraných aktérov káuz Dobytkár, Božie mlyny, Očistec, Judáš, Mýtnik či Vata, verejnosti známych ako kajúcnici.

- Peter Sabo sa postaral o doteraz najkomplexnejší pohľad na fungovanie tzv. čínskej práčky na legalizáciu peňazí.

- Marek Vagovič zanalyzoval nielen stretnutia chalupárov zo Súmračnej na konšpiračnej chate, ale aj ich spôsob boja s najväčšími politickými rivalmi.

- Martin Turček si posvietil na majetky viacerých bývalých politikov a vysokých štátnych funkcionárov, z ktorých sa po odchode z verejného života stali milionári.

- V treťom ročníku mimoriadneho špeciálu nechýbajú ani reportáže našich regionálnych spravodajcov - Magdalény Palúchovej a Mareka Nemca.

- Dlhoroční politickí redaktori Tomáš Kyseľ a Martin Sliz zmapovali 374 dní s premiérom Igorom Matovičom aj dôsledky rozpadu kotlebovskej kliky na extrémistickú scénu.

- Bonusom ročenky sú rozhovory. Šéfredaktor Aktuality.sk Peter Bárdy sa stretol s ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou, ovedal jedného z najvyťaženejších korupčníkov Bernarda Slobodníka a Monika Vatrálová sa zhovárala so sociológom Michalom Vašečkom.



V Kauzách 2021 však nájdete oveľa viac.

Počet strán: 100 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách