Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Slovensko - Krajina farieb

Garmond Nitra (2002)

🍎 Vypredané
22,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

   Kniha predstavuje výber krajinárskych fotografií od najznámejších súčasných fotografov. Na jej stránkach sa stretávajú umelecké fotografie profesionálov a amatérov. Hlavným kritériom pri zostavovaní reprezentačnej publikácie boli výtvarné kvality jednotlivých snímok.

Čitateľa - diváka sprevádza zákutiami Slovenska v štyroch ročných obdobiach tak, aby vnímal krásu prírody, precítil náladu dňa v jarnom ráne, na rozpálenom letnom poli, pokochal sa krivkami jeseňou sfarbených vŕškov, či ľadovou krásou zimy.



Texty v nej sú napísané po slovensky aj anglicky. Na jej zostavení sa podieľala Marta Svítková, Jozef Fašanga a Laco Struhár. Autormi fotografií sú Vlado Bača, Rastislav Bero, Pavol Breier, Vlado Bárta, Vlado Barta ml., Karol Demuth, Jozef Fašanga, Peter Medvecký, Jozef Mackovjak, Laco Struhár a ďalší.



Kniha je určená na reprezentačné účely, je umeleckým pohľadom na slovenskú krajinu a zároveň predstavuje kvality fotografického umenia slovenských autorov. Nie je turistickým sprievodcom, nepodriaďuje sa administratívnemu členeniu SR.

Rok vydania: 2002 Rozmer: 210×275 mm Počet strán: 144 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách