Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ježišu, zachráň ma!

S komentárom k mocnému úkonu odovzdanosti pátra Dolinda Ruotola Ježišu, ty sa postaraj!


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,90€
Zľava 15%
8,42€

📚Prečítaná za 5,45€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Odkedy sme lepšie spoznali život a zázraky pátra Dolinda Ruotola, uvažujeme, ako tento skromný a fyzicky krehký kňaz znášal každodenné kríže, bolesť, urážky a nespravodlivé obvinenia.

Joanna Bątkiewicz-Brożek, autorka najpredávanejšieho životopisu pátra Dolinda, vo svojej najnovšej knihe premýšľa nad životom kňaza z Neapola naplneným utrpením vo svetle úkonu odovzdanosti Ježišu, ty sa postaraj! Odkazujúc na početné svedectvá nám pripomína, že držať sa Ježiša je pre nás jediný spôsob záchrany počas búrok zúriacich okolo nás.

Kniha obsahuje modlitby mystika Neapola. Odovzdaj sa a modli sa, aby si zakúsil milosti, ktorými bol páter Dolindo obdarovaný.

Joanna Bątkiewicz-Brożek (1976), autorka bestsellerov Ježišu, ty sa postaraj. Páter Dolindo Ruotolo. Život a zázraky; Ruženec odovzdanosti s pátrom Dolindom a Krížová cesta a Kristovo zmŕtvychvstanie s pátrom Dolindom niekoľko rokov skúma život Božieho služobníka z Neapola. Od roku 2021 je vicepostulátorkou procesu v kauze blahorečenia pátra Dolinda Ruotola.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Jezu, ratuj! Rok vydania: 2021 ISBN: 9788081921216 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 304 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách