Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Anjeli

Za nami, okolo nás, aj pod nami sa v každodennom svete, ktorý obývame, nesie anjelská pieseň. Je nádherná, nekonečná,...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
8,00€
Zľava 25%
6,00€

📚Prečítaná za 5,20€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Za nami, okolo nás, aj pod nami sa v každodennom svete, ktorý obývame, nesie anjelská pieseň. Je nádherná, nekonečná, radostná, ale aj desivá. Táto pieseň sa bude niesť, či sa k nej svojím hlasom pridáme, alebo nie. Predstavme si však pocit, keby sme vstúpili do tejto anjelskej harmónie a prenikla by nás takáto obrovská moc a vznešenosť. A to je práve to, na čo nás anjeli nabádajú a pozývajú. Túžia nás naučiť svoju pieseň, aby sme spoločne s nimi mohli spievať oslavnú pieseň chvál na veľkolepý vesmír a na jeho tvorcu.

Jane Williamsová



Anjeli fascinujú mnohých ľudí. Niektorí z nás veria, že ich vo svojom živote stretávame. Kto sú vlastne tieto záhadné bytosti? Aký význam majú pre nás?

Jane Williamsová vo svojej nádherne ilustrovanej knižke kráča po stopách príbehov o anjeloch v židovskej a kresťanskej tradícii. Ukazuje nám, akým spôsobom anjeli pôsobia na ľudí v kľúčových okamihoch dejín. Nielenže ľuďom poskytujú útechu a povzbudenie, ale tiež im pomáhajú a tisnú ich vpred pri dôležitých rozhodnutiach a v osobitných okamihoch života.

Autorka skúma činnosť anjelov vo Svätom písme a otvára pred nami vesmír, ktorý je oveľa zložitejší a fascinujúcejší, ako by si mnohí z nás predstavovali. Vysvetľuje, že anjeli sú všade okolo nás, ale sú viditeľní iba vtedy, keď majú dajaké osobitné poslanie.


Autorka pokračuje v skúmaní otázok typu:

  • Ako anjeli vlastne vyzerajú
  • Anjeli ako poslovia dobrej zvesti
  • Strážni anjeli
  • Padlí anjeli
  • Anjeli a Ježiš
  • Anjeli po Biblii

Kniha Anjeli rozširuje náš obzor a pomáha nám, aby sme sa vydali na cestu objavovania. Nadchne, zaujme a vzbudí záujem všetkých tých čitateľov, ktorí sú ochotní vydať sa na cestu objavovania.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788071417378 Rozmer: 150×190 mm Počet strán: 128 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách