Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zbierka úloh z matematiky pre 8. ročník základných škôl a 3. ročník gymnázií s osemročným štúdiom

Publikácia nadväzuje na novozostavú sériu zbierok pre 5. až 9. ročník ZŠ a gymnáziá s osemročným štúdiom. Je vytvorená v...


🍎 Vypredané
6,45€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Publikácia nadväzuje na novozostavú sériu zbierok pre 5. až 9. ročník ZŠ a gymnáziá s osemročným štúdiom. Je vytvorená v súlade s platným Štátnym vzdelávacím programom a zameriava sa na precvičovanie učiva, jeho aplikáciu a dopĺňa spracovaný obsah vyučovania matematiky v nových učebniciach pre daný ročník ZŠ. Prehľadne zoradené tematické celky umožňujú žiakom riešiť úlohy na počítanie a počtové výkony s celými a desatinnými číslami, vytváranie a utvrdenie elementárnych poznatkov z algebry, na prácu s premennou, výrazmi a rovnicami. Pomerne veľký priestor je venovaný základným poznatkom a konštrukciám z rovinnej geometrie. Súčasť zbierky tvoria tiež úlohy o telesách a úlohy z pravdepodobnosti a štatistiky.
V závere publikácie sa nachádza Návrh koncoročnej skúšky na overenie získaných žiackych vedomostí, zručností a kompetencií. Táto forma písomnej skúšky sa dá sa využiť aj priebežne, po prebratí príslušného učiva.
Zbierka pomôže žiakom pri samostatnom štúdiu doma alebo na vyučovacích hodinách matematiky a učiteľom poslúži ako výborný doplnkový učebný materiál.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788007019409 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 128 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách