Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Na statku

Skladačku Na statku si vaše dieťa zostaví za krátky čas celkom samo alebo s drobnou pomocou. Okrem zábavy rozvíja fantáziu,...

Svojtka&Co. (2011)

🍌 Odosielame o 6 dní.
3,90€
Zľava 26%
2,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Skladačku Na statku si vaše dieťa zostaví za krátky čas celkom samo alebo s drobnou pomocou. Okrem zábavy rozvíja fantáziu, kreativitu, či zručnosť. Skladačka obsahuje stabilnú budovu, ktorej návod na konštrukciu nájdete hneď v úvode knižky. Na poslednej strane je návod k zostaveniu rozličných postavičiek a vytvarovaniu strojov.

Jednotlivé časti skladačky sú perforované, stačí jemne zatlačiť a obrázky sa uvoľnia zo stránky, takže to hravo zvládne každé dieťa bez zbytočných problémov s nožnicami či lepidlom. Stavebné dieliky stačí jednoducho sformovať a príslušné "stojančeky” zasunúť do patričných prierezov- takto postavíte statok spolu s príslušenstvom a môžete začať zariaďovať.

Očíslované návody a dieliky vám pomôžu statok naplniť postavičkami, zvieratkami či strojmi, ktoré sa dajú ľubovoľne premiestňovať, takže je ponechaný priestor detskej fantázii a predstavivosti. Tak čo, už viete ako bude vyzerať vaša farma?


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 Odporúčaný vek: 3+ ISBN: 9788081074639 Rozmer: 210×280 mm Počet strán: 20 Väzba: leporelo Štýl: modernýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách