Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Montessori doma 3 - 6 rokov

Od myšlienok k činom

Nathalie PetitSvojtka&Co. (2021) • Edícia Montessori doma

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
3,90€
Zľava 28%
2,80€

📚Prečítaná za 3,12€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Deti vo veku 3 až 6 rokov sú, rovnako ako my dospelí, vystavené tlaku doby. Chce sa od nich, aby "fungovali" rýchlo, spĺňali požiadavky okolia, ktoré predstavujú rodičia, vychovávatelia, rovesníci... Hoci sa podľa najnovších výskumov zdá, že sú intelektuálne vybavenejšie než predchádzajúce generácie, nesmieme zabúdať na ich špecifické potreby. Práve toto obdobie je totiž kľúčové pre fyzický, motorický, emocionálny a sociálny vývoj jedinca. Vzdelávací prístup Márie Montessoriovej na výnimočné zručnosti a potreby detí reagoval a zároveň bral do úvahy budúci vývoj. A tak aj nás dnes vyzýva na pozorovanie vlastných detí, na objavovanie záujmu, ktorý patrí len a práve im.

Podporujme ich v tempe prirodzenom pre rozvoj ich schopností. Jednoduché aktivity, ich začlenenie do každodenného chodu domácnosti bez potreby veľkých finančných investícií - to prináša táto kniha. Prebuďte vo svojom dieťati sociálnu bytosť a predchádzajte nežiaducim fenoménom súčasnosti, ako je vzrastajúca hyperaktivita. Je to šanca nielen pre deti, ale aj pre nás dospelých - rodičov a vychovávateľov. Šanca uniknúť z nekonečného reťazca neustálej naliehavosti a oceňovať aj tie najjednoduchšie a pritom najúžasnejšie veci, napríklad striedanie štyroch ročných období.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 3-6 ISBN: 9788056708316 Rozmer: 140×190 mm Počet strán: 64 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách