Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Škola noci 9: Predurčená

Predurčená je deviatym pokračovaním série Škola noci. Zoey sa vrátila do tulskej Školy noci a znova musí čeliť Neferet, lebo...

Kristin Cast, P.C. CastIkar (2012) • Séria Škola noci • 9. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

📚Prečítaná za 6,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predurčená je deviatym pokračovaním série Škola noci. Zoey sa vrátila do tulskej Školy noci a znova musí čeliť Neferet, lebo tá čoraz väčšmi prepadá Temnote. Lenže na to, aby Zoey a jej priatelia získali podporu Najvyššej rady, treba Neferet usvedčiť. Bohyňa darovala Rephaimovi ľudskú podobu aspoň v noci, a tak konečne môže tráviť čas spoločne so Stevie Rae. Ale možno mu veriť? V snahe spôsobiť chaos Neferet privádza do Školy noci aj ostatné červené mláďatá a ľudí, ktorí majú upírom pomáhať pri podradnejších prácach. V Škole noci sa zjaví aj záhadný Aurox – krásny chlapec, ktorého vraj Neferet dostala od Nyx. V skutočnosti ho stvorili na to, aby sa stal kňažkinou smrtonosnou zbraňou. No Zoey v ňom prebúdza ľudskosť a v Auroxovi bojuje súcit s volaním Temnoty. Podarí sa odhaliť skutočnú tvár Neferet, kým zničí Svetlo? Môže Zoey ovplyvniť to, čo v Auroxovi uvidela cez jasnovidecký kameň, a zachrániť tak pred ním svojich priateľov? Z anglického originálu Destined (ST. MARTIN’S GRIFFIN, New York 2011) preložila Oľga Kralovičová.

Ukážka textu z knihy


Starkov sen sa začal príjemne. Ocitol sa na nejakej úžasnej bielej pieskovej pláži a pred ním sa rozprestierala priezračná modrá voda. Slnko ho vôbec nepálilo. Vlastne mal podobný pocit ako predtým, než bol označený, a dotyk slnka na tvári a pleciach mu bol príjemný. Strieľal šípy do veľkého terča, ktorý ich zázračne pohltil a potom sa znovu zjavili v piesku vedľa neho, takže mohol strieľať donekonečna.
Práve mu preblesklo hlavou, aký úžasný by bol ten sen, keby sa na pláži zjavila Zoey v bikinách. Alebo keby to bola európska pláž, Zoey by sa tam premávala v bikinách bez podprsenky. To by bolo ešte lepšie.
Lenže potom, ako sa to vo sne často stáva, sa scéna zmenila a odrazu sa tam skutočne objavila Zoey, ibaže už neboli na pláži. Chúlila sa v jeho náručí, teplá a mäkká, a krásne voňala.
„Hej,“ usmievala sa naňho, „si hore, a slnko ešte nezapadlo.“
„Áno,“ uškŕňal sa na ňu. „Ukážem ti, ako som sa už prebral.“ Pobozkal ju a chutila úžasne. Jej telo sa dokonale zladilo s ním. Trochu zastonala ako vždy, keď sa cítila naozaj dobre.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Destined Rok vydania: 2012 ISBN: 9788055129006 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 312 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách