Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vtáky na návšteve v záhrade

V každom ročnom období nás vtáky nadchýnajú svojím nádherným spevom a pestrým perím. Rady navštevujú naše záhrady, horlivo...

Axel GutjahrIkar (2012)

🍎 Vypredané
12,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V každom ročnom období nás vtáky nadchýnajú svojím nádherným spevom a pestrým perím. Rady navštevujú naše záhrady, horlivo budujú hniezda a neúnavne sa starajú o svoje potomstvo. Ak máme to šťastie a môžeme ich pri tom pozorovať, naskytnú sa nám fascinujúce pohľady do ich sveta. V tejto bohato ilustrovanej knihe čitateľ nájde fotografie 114 najatraktívnejších a najčastejšie sa vyskytujúcich vtákov - návštevníkov našich záhrad - a texty, ktoré ponúkajú množstvo informácií na ich určenie a pozorovanie.

Mnohí milovníci vtákov sa však neuspokoja len s ich pozorovaním, ale umiestňovaním vtáčích búdok, pomocou pri hniezdení a kŕmením vtáky aktívne podporujú, aby sa usadili práve v ich záhrade. Chránia ich pred nástrahami a usilujú sa dozvedieť viac o ich spôsobe života.

Brilantné snímky operených návštevníkov našich záhrad, užitočné rady a jednoduché návody robia z tejto knihy hodnotnú príručku pre každého milovníka vtákov.

Z nemeckého originálu Vögel zu Gast im Garten (Naumann & Göbel Verlagsgesellschaft mbH, Kolín) preložila Klaudia Kučerová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Vögel zu Gast im Garten Rok vydania: 2012 ISBN: 9788055128535 Rozmer: 214×267 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách