Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hotelík na Islande

Vydajte sa za polárnou žiarou a vrúcnou láskou do krajiny, ktorej vládne ľad, horúce gejzíry a legendy o elfoch

Julie CaplinCosmopolis (2022) • Séria Romantické úteky • 4. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,99€
Zľava 10%
15,29€

📚Prečítaná za 13,59€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pripravte si voňavý čajík či typické varené islandské víno glogg, zakrúťte sa do teplej deky a zahĺbte sa do príbehu malého útulného hotelíka na Islande.

Príbeh z krajiny ľadu a gejzírov vám ukáže, že cesta za pravou láskou je často vydláždená sklamaniami, ale aj to, že šikovný človek i napriek bolestivým zakopnutiam svoje miesto pod slnkom vždy nakoniec nájde.

Ambiciózna Lucy zažije azda tú najzahanbujúcejšiu skúsenosť svojho života, po ktorej ju vyhodia z milovanej práce. Akoby toho nebolo dosť, z jej partnera sa vykľuje poriadny zbabelec. Ocitá sa na dne a jej poslednou šancou je prijať prácu manažérky malého hotelíka Polárna žiara na Islande. Na mieste už na ňu čaká príťažlivý barman Alex, ktorého si možno pamätáte z Cukrárne v Paríži, ale aj kúzelná polárna žiara, mrazivá zima, horúce pramene a ešte horúcejšia láska.

Lucy sa napriek prvotným pochybnostiam do malého útulného hotelíka zamiluje a práca ju čoraz viac baví. Dni jej spríjemňuje aj charizmatický Alex, ktorý však pred Lucy čosi tají. Navyše sa v hotelíku začínajú diať podozrivé veci. Miestni sa tvária, že je to práca škriatkov, no Lucy tuší, že jej chce niekto škodiť. Aby konečne našla pokoj v duši, je odhodlaná rozlúsknuť všetky tajomstvá. Je Alex naozaj ten, za koho sa vydáva? A komu jej príchod tak veľmi leží v žalúdku? Ak si chce Lucy udržať novú prácu, musí o ňu tentoraz poriadne zabojovať. A to isté platí aj v prípade lásky...

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Northern Lights Lodge Rok vydania: 2022 ISBN: 9788080902650 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 344 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách