Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ekonómia v novej ekonomike

Druhé, prepracované a doplnené vydanie Vysokoškolská učebnica, ktorá sa zaoberá najdôležitejšími otázkami mikroekonómie,...


🍎 Vypredané
22,57€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Druhé, prepracované a doplnené vydanie

Vysokoškolská učebnica, ktorá sa zaoberá najdôležitejšími otázkami mikroekonómie, makroekonómie a medzinárodných ekonomických vzťahov v podmienkach novej ekonomiky. Podrobne sa v nej analyzuje a charakterizuje nová ekonomika v procese globalizácie, úloha vlády a trhu v novej ekonomike, význam teórie informácií a rozhodovania na trhu v podmienkach rizika a neistoty, v ktorých je pre trhové subjekty dôležité vedieť sa dynamicky orientovať a byť pripravený adaptovať sa na stále sa meniace situácie.

Súčasťou učebnice je Metodická pomôcka na semináre a CD ROM s testmi podľa jednotlivých 40 kapitol, ako aj súbor 10 testov na preskúšanie celého učebného textu. Publikácia je určená najmä študentom prvého stupňa štúdia na ekonomických fakultách vysokých škôl, ako aj všetkým tým, ktorí sa chcú zorientovať v problematike modernej trhovej ekonomiky, t. j. podnikateľom, manažérom, finančníkom, politikom, novinárom.

Recenzie a kritiky

Príloha: CD Rok vydania: 2007 ISBN: 8080781644 Rozmer: 180×247 mm Počet strán: 636+79 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách