Po motivačnom románe Prebijem sa! Štefánik prináša Jozef Banáš príbeh najúspešnejšieho česko-slovenského a jedného z najúspešnejších svetových podnikateľov – Tomáša Baťu zakladateľa... Zobraziť viac
Dominik Dán sa opäť pohybuje na hranici medzi fikciou a skutočnosťou. Tretí román Beštia sa dohráva tesne po veľkých... Zobraziť viac
Horúce leto roku 1601. V kremnickej mincovni, kde z drahých kovov vyťažených v uhorských banských mestách razia najlepšie dukáty, toliare či groše v celej ríši, došlo k vážnemu incidentu – z pokladnice zamknutej na tri zámky zmizli razidlá... Zobraziť viac
„Strachy sa vracajú ako nevyliečená minulosť alebo prichádzajú ako výzva budúcnosti. Sú to prepotrebné smerovníky na našej osobnej ceste, ktoré raz všetky pochopíme a vyliečime.“ Plne dôverujte svojmu srdcu a rozumu. Všetko je vo vás, všetky... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
V roku 1988 nastal v kariére Richarda Krauza významný zlom, postúpil o stupienok vyššie a z pochôdzkara sa stal detektív. Hneď prvý prípad, vražda robotníka v ropnej rafinérii, mu dáva poriadne zabrať a namiesto toho, aby sa venoval Sylvii a malej ... Zobraziť viac
Historická detektívka o prvom prípade kapitána Steina a notára Barbariča, ktorí sú na stope zločinu v habsburskom cisárstve za vlády Rudolfa II. ... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Kolotoč hádaniek a kriminálnych záhad sa znova rozkrútil. Sherlock Holmes a doktor Watson sú opäť v akcii. Doktor John Watson vás oboznámi s ohromujúcimi metódami a technikami... Zobraziť viac
V roku 1990 sa začína nová éra v dejinách nášho štátu, staré socialistické štruktúry sa rúcajú, nastupuje demokracia so všetkými kladnými aj zápornými dopadmi na bežných ľudí, policajtov nevynímajúc... Zobraziť viac
Mnoho publikácií so záhradkárskou tematikou, ktoré dodnes na našom knižnom trhu vyšli, nespĺňa predstavy, aby sme mohli podľa popisu presne krok po kroku robiť jednotlivé sezónne pracovné postupy. Pisatelia týchto kníh nedokázali neraz sledy krokov... Zobraziť viac
Notár Barbarič rieši záhadný zločin na hrade lúpežných rytierov. Hrad na hore Sitno oddávna stráži cestu k bohatým banským mestám. Na jeseň roku 1599 je kvôli tureckej... Zobraziť viac
Jozef Banáš opäť prekvapil. Svojimi knihami provokuje, podpichuje, podnecuje. Ale Velestúr je čosi celkom iné, ako sme boli uňho zvyknutí. Mimoriadne silný príbeh o tom, že skutočný zmysel života sa oplatí hľadať... Zobraziť viac
Richard Krauz a Jozef Fischer zvaný Chosé pracujú na oddelení vrážd v Našom Meste už veľmi dlho. Vyše dvadsaťpäť rokov sa... Zobraziť viac
Po obrovskom úspechu knihy Mŕtvy na Pekelnom vrchu prichádza druhý prípad kapitána Steina a notára Barbariča zo série historických detektívok. A opäť... Zobraziť viac
Naozaj neobyčajný detektívny román! Napísal ho človek, čo do detailov pozná policajné prostredie, podsvetie i praktiky... Zobraziť viac
Úspešný podnikateľ Martin dosiahol azda všetko, o čom sníval, napriek tomu nie je šťastný. Po oslave narodenín ho kroky vedú k múzeu ruského maliara, kde stretne altajského šamana. Rozhovor s ním ho inšpiruje podstúpiť strastiplnú cestu za prerodom... Zobraziť viac
Nález ľudských ostatkov v podunajských lesoch privedie Barbariča na stopu bezohľadných lupičov a priekupníkov s otrokmi. Notár si musí zavolať na pomoc Steina a Jaroša. Spolu putujú do... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto... Zobraziť viac