Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Babičkine rady nad zlato

Upratovaniu či vareniu sa nevyhne asi nikto z nás. Možno to nie je práve najkrajšia predstava trávenia voľného času, ale ak...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
14,99€

📚Prečítaná za 8,24€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Upratovaniu či vareniu sa nevyhne asi nikto z nás. Možno to nie je práve najkrajšia predstava trávenia voľného času, ale ak sa začítaš do tejto knižky, nájdeš veľa rád a tipov, ktoré ti tieto činnosti uľahčia. Popri starostlivosti o domácnosť nesmieš zabúdať ani na seba - na svoje zdravie a krásu. Ak už nechceš používať toľko ospevované a drahé prípravky z reklám, či už sú to čistiace prostriedky alebo krémy na tvár, táto knižka ti bude tou správnou pomocníčkou.
V štyroch kapitolách ti ponúkame rady našich babičiek, jednoduché riešenia menších či väčších problémov overené časom. Zistíš, ako si vypestovať vlastné ovocie a zeleninu, ako si poradiť rýchlo a jednoducho s upratovaním, ako si zjednodušiť prácu v kuchyni a ako si zachovať zdravie a krásu. A čo je na tom všetkom najlepšie? Budú ti stačiť predmety každodennej potreby, bylinky, ovocie a zelenina. Fígle, ktoré pomáhali v bežnom živote našim babičkám, určite nájdu praktické využitie aj v modernej domácnosti.

V knihe sú farebne rozlíšené časti:
Domácnosť
Kuchyňa
Záhrada
Zdravie telesné i duševné a pestovanie krásy

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788097053529 Rozmer: 170×245 mm Počet strán: 418 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách