Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

1000 nápadov a rád pre záhradkárov

Vyskúšajte 1000 NÁPADOV A RÁD PRE ZÁHRADKÁROV, knihu, ktorá vás určite nadchne! Či už máte veľkú záhradu so zeleninou a...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
33,90€

📚Prečítaná za 22,04€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vyskúšajte 1000 NÁPADOV A RÁD PRE ZÁHRADKÁROV, knihu, ktorá vás určite nadchne! Či už máte veľkú záhradu so zeleninou a ovocným sadom alebo sa tešíte len z malej predzáhradky, či kladiete dôraz na úrodu a úžitok, alebo chcete mať len okrasnú záhradku, s touto knihou vždy trafíte do čierneho.

Jednotlivé heslá, venované rastlinám, záhradníckym postupom, náradiu a pomôckam, záhradným štýlom a mnohým ďalším témam, sú zoradené podľa abecedy. Vložené textové rámčeky vám pomôžu pri výbere a pestovaní rôznych rastlín, alebo obohatia vaše znalosti o celý rad zaujímavostí z ľudových tradícií či histórie. V knihe nájdete aj základné rastliny záhradnej architektúry, paletu farieb pri vytváraní záhrady, svet byliniek pre chuť aj vôňu, využitie siluet a tvarov rastlín či najlepšie náradie na každú činnosť.



Toto druhé, doplnené vydanie obsahuje stovky užitočných ilustrácií, pôsobivých fotografií a nechýba ani podrobný register.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788080970963 Rozmer: 261×263 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách