Májová knižná akcia už od 1,90 €, klikni tu =>

Controlling hotela a reštaurácie

Publikácia s témou výsostne aktuálnou pre podniky cestovného ruchu, ktoré sa potrebujú prezentovať ako konkurencieschopné,...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
15,60€

📚Prečítaná za 15,00€ Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Publikácia s témou výsostne aktuálnou pre podniky cestovného ruchu, ktoré sa potrebujú prezentovať ako konkurencieschopné, ekonomicky životaschopné subjekty tak na domácom, ako aj zahraničnom trhu služieb cestovného ruchu.

Cieľom publikácie je zdôrazniť kvalitu riadenia všetkých procesov, ktorými sa tvorí, ponúka a predáva hotelový produkt a dosahuje ekonomická efektívnosť. Z obsahu publikácie: controlling zásob, nákupu a skladovania potrieb pre prevádzku hotela, controlling cien ubytovania, jedál a nápojov, nákladov, tržieb, rentability, investičnej činnosti a dlhodobého majetku, finančná analýza hotela.

Publikácia je určená pre manažérov v ubytovacích a pohostinských činnostiach, pre študentov študijného odboru cestovný ruch, študentov na hotelových akadémiách a pomaturitného, nadstavbového štúdia podnikania v cestovnom ruchu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2006 ISBN: 8080780986 Rozmer: 178×250 mm Počet strán: 237 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách