Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Bohovia smrti - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Emelie ScheppIkar (2021) • Séria Jana Berzeliusová • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 35%
9,69€

📚Nová za 4,90€ (Zľava 67%) Zobraziť novú knihu

Jedného letného dňa v roku 1991 sa deväťročná Jana Berzeliusová prebudí v norrköpinskej nemocnici. Nepamätá sa na nič, nevie, kto je ani odkiaľ prišla.
O dvadsaťjeden rokov, už ako uznávaná a nekompromisná prokurátorka, vedie vyšetrovanie záhadnej vraždy Hansa Juhléna, šéfa azylového oddelenia migračného úradu v Norrköpingu. Podozrenie padne na jeho manželku. Nikto však nečaká, že v bezdetnej domácnosti na mieste činu nájdu odtlačky prstov detských rúk.
Jana s komisárom Henrikom Levinom a inšpektorkou Miou Bolanderovou intenzívne pracuje na vyriešení prípadu. Pátranie naberie nečakaný zvrat, keď sa na opustenej pláži nájde ďalšie mŕtve telo. Tentoraz ide o chlapca s tajomným znamením na zátylku a s vražednou zbraňou vedľa seba. Čím viac sa Jana dozvedá o chlapcovej minulosti, tým viac sa približuje k svojej vlastnej a ich osudy sa nečakane pretnú tým najdesivejším spôsobom.

Krimitriler Bohovia smrti je prvou časťou série o prokurátorke Jane Berzeliusovej.




Originálny názov: Märkta för livet Rok vydania: 2021 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 376 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny, napínavý

Zaradené v kategóriách