Cestoviny pripravené z múky, vajec, trochy vody a uvarené v dostatočnom množstve slanej vody nemajú žiadnu mimoriadnu chuť. Neodolateľné sú až s výbornými omáčkami, s ragú či posypané syrom alebo píniovými jadierkami – nech už majú akýkoľvek tvar (penne, špagety, makaróny, farfalle či tagliatelle). Kto vyskúša jeden z vyše 40 receptov z tejto knihy, napr. bazalkové rezance, pikantné lazane alebo nákyp so šiestimi druhmi syra, určite potvrdí, že cestoviny nás nielen zasýtia, ale aj vynikajúco chutia.
Rok vydania:
2004Rozmer:
190×240 mmPočet strán:
96Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Ikar
Obchodný názov: IKAR, a.s.Adresa: Miletičova 23 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: ikar@ikar.sk