Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Musím vám niečo povedať

Regan Hofmann dávali lekári len rok života po tom, čo zistili, že vírusom ju nakazil jej bývalý priateľ. Ona sa však...

Regan HofmannEvitapress (2011) • Edícia Svetovky

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
10,99€

📚Prečítaná za 6,04€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Regan Hofmann dávali lekári len rok života po tom, čo zistili, že vírusom ju nakazil jej bývalý priateľ. Ona sa však nevzdala a podstúpila radikálnu liečbu. Dnes je nielen stále nažive, ale vďaka pokroku lekárskej vedy a vlastnej sebadisciplíne je aj zdravá. Ako nositeľka vírusu HIV však vôbec nemá jednoduchý život.


Regan Hofmann žije dvojakým životom. V jednom je krásnou ženou so skvelou prácou a s milujúcou rodinou a jej vášňou sú kone, ktorým venuje všetok voľný čas. V druhom, skrytom živote čaká na smrť. Lekári jej diagnostikovali chorobu HIV, s ktorou sa učí žiť. Hanbí sa však priznať okoliu, že trpí na ochorenie, ktoré sa stále spája hlavne s narkomanmi, prostitútkami a homosexuálmi. Bojí sa odsudzovania a izolácie.

Až po desiatich rokoch spravila Regan čosi, čo ju samotnú prekvapilo - celému svetu oznámila, čím všetkým musela prejsť.

V knihe Musím vám niečo povedať rozpráva príbeh o tom, ako sa nám v sekunde môže zmeniť celý život. O tom, ako záleží len na nás, čo urobíme. Každý má tú silu a schopnosť rozhodnúť sa, ako naložiť s časom, ktorý mu ešte zostáva. Láskavo, s humorom, vitalitou a vášňou Regan hovorí o tom, ako žiť život naplno.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788089452231 Rozmer: 110×185 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách