Kniha manželov Horeckých obsahuje najlepšie recepty kačacích a husacích hodov s rôznymi tradičnými prílohami, recepty sviatočných jedál - šaláty, polievky, hlavné jedla z mäsa a rýb, tradičné vianočné múčniky a recepty pre Nový rok a Fašiangy. Dobrú... Zobraziť viac
Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ? Tradičná babičkina kuchárka 2, jar/leto je edičné pokračovanie knihy Tradičná babičkina kuchárka 1 jeseň/zima. Známy autori kuchárských kníh, manželia Horecký, Vám prinášajú jedinečné... Zobraziť viac
Tretie moláre, M3, zuby múdrosti, osmičky, prípadne iné pomenovanie sa používa pre jedinečnú skupinu zubov, ktorá je predmetom odborných diskusií. Predložená odborná... Zobraziť viac
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo... Zobraziť viac
Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov, tradičná babičkina kuchárka 4 je určená priamo do vašich rúk. V knihe nájdete tradičné polievky, pomazánky, zeleninové, mäsové a grilované jedlá, sladkosti a zaváranie plodov.... Zobraziť viac
Vedecká publikácia sa zaoberá problematikou diagnostiky a liečby úrazov v oblasti čeľustí a tváre spoločne s potrebou medziodborovej spolupráce. Cieľom odbornej publikácie je poskytnúť odbornej medicínskej verejnosti moderné klinické skúsenosti a... Zobraziť viac
Kniha Duše rostlin oblíbeného a osobitého bylináře obsahuje portréty 56 rostlin (slovy i nádhernými fotografiemi), jak velmi rozšířených, tak méně známých. Každý z těchto portrétů jde ovšem, jak má autor ve zvyku, do hloubky... Zobraziť viac