V kuchárskej knihe nájdete 120 receptov rozdelených do deviatich kapitol. Rôzne druhy mäsa vystriedajú bezmäsité jedlá, nájdete tu šaláty, cestoviny, koláče i zákusky... Zobraziť viac
Dobré recepty treba zachrániť, zachovať a posunúť ďalej. Nesú v sebe kus kulinárskeho dedičstva, ktoré je tak silné, že nezaniká. Možno aj nevedomky si ho so sebou nosíme od malička. Potom ho „rozbalíme“ v našich nových rodinách a prenesieme na svojich .. Zobraziť viac
O psoch sa hovorí, že sú najlepšími priateľmi človeka. Či už sa chystáte zadovážiť si do rodiny vlastného chlpatého najlepšieho kamaráta, alebo už jedného máte a chcete preniknúť hlbšie do sveta týchto... Zobraziť viac
Tieto knihy sú určené všetkým, ktorí si chcú pripraviť rýchle a jednoduché, ale pritom zdravé jedlá. Obsahujú aj mnoho receptov vhodných pre vegetariánov alebo vegánov. Zobraziť viac
Kniha Pochlap sa v kuchyni ponúka recepty pre ozajstných mužov − nehanebne lahodné jedlá, jednoduché ako facka. Obsahuje recepty aj pre najväčších hladošov na perfektné... Zobraziť viac
V knihe sú obsiahnuté rodinné recepty na raňajky, desiate, obedy či večere, rýchle, zdravé, chutné a najmä z našej krásnej tradičnej slovenskej kuchyne. Je ich presne 105 od polievok, hlavných jedál, sladkostí, pomazánok, pečiva... Zobraziť viac
Kedy a čím začať prikrmovať dojčatá? Aká strava prospieva batoľaťu? Na čo budú mať chuť deti v 7. až 9. mesiaci, v jednom a dvoch rokoch? Aké sú správne dávky jednotlivých živín, zásady prípravy pokrmov či základné požiadavky na hygienu a vybavenie... Zobraziť viac
Publikace přináší základní informace o chovu holubů, popis plemen, rozmnožování, různé chovatelské směry. Nedílnou součástí je i kapitola o nemocech a problémech, s kterými se chovatelé mohou potýkat. Zobraziť viac
České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského... Zobraziť viac
Kniha Snadno & Rychle 3 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a recepty pro každý den popsanými „krok za krokem“ opět zaujme každého milovníka dobrého jídla, a to včetně začátečníků... Zobraziť viac
Šéfkuchár Marcel Ihnačák vás v tejto knihe presvedčí, že hostina nemusí znamenať iba veľkú slávnosť či hody. Dokonalú hostinu si so svojimi blízkymi a priateľmi môžete vychutnať kedykoľvek. Budú ňou aj spoločné raňajky, obed či večera... Zobraziť viac
Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům unikátní přehled zahradních odrůd zeleniny prověřených generacemi pěstitelů i kuchařů... Zobraziť viac
Indická kuchyně si u nás získala obrovskou popularitu. Vpusťte její lahodné chutě a vůně k sobě domů i vy! Pomůže vám s tím food blogerka Ilona Bansal alias Chai and Chilli, která vám dodá pořádnou dávku exotiky v podobě lahodných... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich... Zobraziť viac
S knihou šéfkuchára Gordona Ramsayho sa naučíte pripravovať skvelé jedlá za 10 minút. Z jednoduchých a čerstvých surovín dostanete to najlepšie za minimum času, či už to bude kuracie souvlaki pre celú rodinu, cestoviny s tekvicou z jedného hrnca,... Zobraziť viac
Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa kniha plná inšpirácií venuje špecialitám, určeným pre všetkých milovníkov mäsa... Zobraziť viac
„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy... Zobraziť viac
Kolekcia zdravých a chutných, jednoduchých a rýchlych receptov od popredných odborníčok na fitness a zdravú výživu: Z... Zobraziť viac
Knižka obsahuje 42 autorkiných najobľúbenejších receptov, ktoré sú doplnené o návody na výrobu originálnych ozdôb a dekorácií. Zloženie sladkostí je postavené najmä na prírodných, kvalitných a bežne dostupných ingredienciách... Zobraziť viac
obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie mäso obalené slaninkou Morčacie rolky plnené syrom Citronový sumec na ražni Sviečkovica plnená slivkami... Zobraziť viac