Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového, ktorá sa bylinkárstvu venuje už štyri desaťročia aj v tejto knižke zhrnula svoje bohaté liečiteľské poznatky a ponúka vlastné bylinkové recepty. Inšpirovala sa skúsenosťami predchádzajúcich generácií bylinkárov... Zobraziť viac
Nie je dôležité, kde ste dnes, ale kde chcete byť zajtra. Každý človek túži byť krásny, štíhly a najmä zdravý. V tejto... Zobraziť viac
Sladkosti možno pripraviť aj zdravo a moja kuchárska kniha je toho dôkazom. Kombinuje raw, vegánsky, bezlepkový aj klasický prístup. Nevzdávam sa cukru, ale usilujem sa nahrádzať ho prírodnými sladidlami. Namiesto pšeničnej múky používam zdravšie druhy... Zobraziť viac
Aj zdravá strava môže byť chutná a oku lahodiaca. Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše vibrácie a budete sa po ňom cítiť skvele. Navyše, každý organizmus je individuálny, a preto by sme sa mali naučiť počúvať a rozpoznávať.. Zobraziť viac
Keď nazriete do starých kuchárskych kníh, zistíte, že naši predkovia jedli vždy to, čo práve rástlo a zrelo. Bolo to zdravé... Zobraziť viac
Napriek tomu, že sme obklopení množstvom inšpirácií zo zahraničných kuchýň, rokmi overené recepty a rady našich babičiek nesmú zapadnúť prachom. Spoznajme teda najprv seba a svoje korene a až potom sa otvorme svetu... Zobraziť viac
Od útleho detstva ma okrem spievania fascinovalo aj varenie. Vďaka starej mame Etelke som sa zamilovala do hrncov, panvíc, kotlíkov a pekáčov. S pribúdajúcim vekom som postupne objavovala možnosti experimentovania v kuchyni. Stalo sa to mojou vášňou... Zobraziť viac
Voda je zdrojom zdravia a vitality a zohráva dôležitú úlohu pri liečbe mnohých ochorení a zdravotných ťažkostí. Táto unikátna publikácia známej autorky populárno-náučných kníh prináša veľa cenných informácií o vode, pitnom režime, vodoliečbe... Zobraziť viac
Knižná publikácia Top miesta na Slovensku je neobyčajný bedeker našich najlepších kaviarní a bistier, ktoré ponúkajú nielen... Zobraziť viac
Pečenie koláčov bolo a stále je rodinnou tradíciou, jedinečná chuť a autentické ingrediencie vždy symbolizovali príchod sviatkov alebo rodinných osláv. S meniacim sa spôsobom života prichádzajú aj nové požiadavky na výživu. Každý z nás túži byť zdravý... Zobraziť viac
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita... Zobraziť viac
Známa a obľúbená televízna moderátorka Katarína Brychtová v knihe predstavuje osvedčené recepty, ktoré zdedila po starej... Zobraziť viac
Po prvej knižke receptov Moje sladké radosti prichádza známa a obľúbená televízna moderátorka Katka Brychtová s pokračovaním. Tentoraz ponúka aj niekoľko návodov, ako byť šťastný, a prezradí, čo robí šťastnou ju. A nie je to vždy len sladké... Zobraziť viac
Nenáročné na prípravu, lákavé, osviežujúce i zdravé. Práve také sú nátierky. Spestria raňajky či ľahkú večeru, poslúžia ako chutná desiata do školy a obohatia jedálny lístok na oslavách... Zobraziť viac
Žiť zdravšie, cítiť sa lepšie, mať viac energie, byť menej chorá, mať pozitívne myslenie a dobré nastavenie mysle – aj to sú hlavné ciele zápisníka, ktorého súčasťou sú recepty, cviky, nálepky a, samozrejme, množstvo priestoru na poznámky. Zobraziť viac
Knižka obsahuje 42 autorkiných najobľúbenejších receptov, ktoré sú doplnené o návody na výrobu originálnych ozdôb a dekorácií. Zloženie sladkostí je postavené najmä na prírodných, kvalitných a bežne dostupných ingredienciách... Zobraziť viac
Táto nenahraditeľná kniha nepredstavuje iba manifest či volanie po tom, aby sme prehodnotili spôsob, akým nazeráme na svoje zdravie. Obsahuje aj množstvo praktických návrhov, ktoré nemožno ignorovať... Zobraziť viac
Každý človek túži byť krásny, štíhly a najmä zdravý. V tejto knižke sme sa usilovali o zosumarizovanie najnovších poznatkov v oblasti výživy, pohybu a životosprávy s konkrétnymi cvikmi a receptmi. Zobraziť viac
Ovocie a zelenina dodávajú telu dôležité vitamíny a ďalšie nenahraditeľné látky, ktoré posilňujú náš imunitný systém. Pochopiteľne, môžete ich jesť surové, no len tak chrumkať kus zeleru či petržlenu pre mnohých nie je veľmi lákavé. Ak však aj menej... Zobraziť viac
Dokážete čeliť aj tým najnechutnejším veciam? Od jedál, z ktorých sa človeku dvíha žalúdok, po odpudzujúce vlastnosti zvierat, od lezúňov z džungle po červy v črevách v tejto príručke nájdete... Zobraziť viac