Wine is one of the most celebrated and appreciated commodities around the world. Wine writers and scientists tell us much about varieties of wines, winegrowing estates, the commercial value and the biochemistry of wine, ... Zobraziť viac
Cooking for one is a satisfying and rewarding exercise; it needn't be a dull, repetitive cycle of the same meals and endless leftovers. Linda's imaginative and inspiring recipes are divided into 5 chapters, Almost Instant, A Little Ahead, ... Zobraziť viac
250 gramová mletá vákuovo balená káva Lavazza, 100% Arabica v plechovke. Zobraziť viac
Káva s certifikátom Fair trade. Striktne vysoko rastúca pestovaná káva s dobrým telom a jemnou kyslosťou, ktorá evokuje citrusové plody (väčšinou mandarínku) a zrelé broskyne... Zobraziť viac
From Joseph Trivelli, co-head chef of the world-renowned River Cafe, comes the ultimate classic guide to laid-back, comforting Italian food. Trivelli first learned to cook watching his Italian grandmother transform a few simple ingredients into... Zobraziť viac
Award-winning pastry chef Anna Higham brings you a revolutionary recipe book that gives dessert a new name... Zobraziť viac
Ottolenghify every meal. Flexible, flavour-packed dishes that all lend a little something 'extra' to your next meal... Zobraziť viac
A tale of rediscovery and a celebration of the everyday miracle of homemade bread, from the bestselling author of The Man Who Made Things Out of TreesOver the course of a year, Robert Penn learns how to plant, harvest, thresh and mill his own wheat... Zobraziť viac
There are many farmhouses in Tuscany, but few are quite so magical as Arniano. It is here, in this 18th-century podere, that Amber Guinness grew up and learned to cook. And it is here that she established The Arniano Painting School... Zobraziť viac
Your favourite TV chef, Mary Berry, is back! Her classic recipe book is updated and filled with hundreds of delicious dishes and easy step-by-step instructions so you can make the perfect dish every time! ... Zobraziť viac
Do you feel like you're doing everything right to lose weight, but it's just not working? You're not alone. The Fat Loss Prescription is a step-by-step manual that uses the same evidence-based methods that obesity physician Dr. Spencer Nadolsky uses in... Zobraziť viac
Time is the highly anticipated follow-up to the award-winning Gather. In it Gill Meller distills the essence of his approach to food and cooking - time spent in the kitchen, with good ingredients, makes for the best possible way of... Zobraziť viac
Krásna kniha plná zdravých receptov. Najpredávanejšia kulinárska novinka z Veľkej Británie, ktorá zabodovala aj v USA. Lahodne s Ellou je názov jedinečnej kuchárskej knihy, ktorú na základe svojich vlastných skúseností napísala... Zobraziť viac
Správne vykonaná detoxikácia harmonizuje organizmus, navodzuje pocit zdravia, dodáva energiu a zbavuje negatívneho myslenia. Na rozdiel od minulosti sa dnes stáva podstatnou súčasťou prevencie a liečby chronických... Zobraziť viac
Autorka knihy "Čo jesť, keď..." vychádza z myšlienky, že chorobám treba najskôr predchádzať, a až potom ich liečiť, pričom vysvetľuje, že zdravotný stav každého jedinca úzko súvisí so spôsobom života... Zobraziť viac
VEZMĚTE pět docela cizích lidí, které spojuje jen jejich vášeň pro pečení. PŘIDEJTE populární pekařskou soutěž a vypracujte tuhé těsto. OHŘEJTE na správný stupeň napětí. OZDOBTE sladkobolným životním příběhem ženy... Zobraziť viac
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely... Zobraziť viac
Mandarinka, citron, pomeranč, grep - už jen při pomyšlení na toto teplomilné barevné ovoce se nám sbíhají sliny. Málokdo však tuší, že se tyto krásné plody nemusí jíst jenom samostatně, ale že s nimi lze vykouzlit nevídané... Zobraziť viac
Podľa ústnej tradície bol Babilon budapeštiansky mešťan, pochádzal z Gemera z mnohodetnej rodiny. V mladosti sa pretĺkal životom ako sirota, no skončil ako majiteľ reštaurácie v Pešti. Schádzali sa tam okolo stola popredné slovenské... Zobraziť viac
Pečenie bez lepku, laktózy, kvasníc, vajec a vegánske môže byť naozaj jednoduché ak máte správne recepty. Autorka tejto knihy Petra Nela foodblogerka z Glutenfreesphere už vytvorila naozaj množstvo receptov bez lepku a iných alergénov... Zobraziť viac