Magazín Ekobývanie/bydlení patrí medzi stálice na našom mediálnom trhu. Viac ako dvadsať rokov už rozoberáme najaktuálnejšie témy z oblasti bývania a ekológie. Postupom času sme sa prepracovali z úzko špecializovaného odborného magazínu na magazín... Zobraziť viac
om kaviarenský povaľač a nehanbím sa za to, napísal v roku 2013 Milan Lasica. Kaviarne sa totiž stali fenoménom spoločenského života na celom svete. V najnovšom čísle štvrťročníka Príbehy 20. storočia sme preto nazreli do života kultových bratislavských.. Zobraziť viac
Od rozdelenia spoločného štátu Čechov a Slovákov uplynulo už 30 rokov. Kým časť spoločnosti hovorí o úspešnom príbehu dvoch národov, mnohí sa dnes kriticky pozerajú na to, ako vlastne naše spoločné dejiny vyzerali. Bolo Československo od... Zobraziť viac
Chodíme okolo nich každý deň. Pomáhajú nám dýchať, tienia, znižujú teplotu a pohľad na ne nám dodáva pokoj. Viete, o čom hovoríme? O stromoch! Tím sa budeme venovať v najnovšom čísle časopisu Bublina... Zobraziť viac
Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti ekológie, energetiky, odpadov, transportu a stavebníctva... Zobraziť viac
Ani tento rok nechýba špeciálne vydanie časopisu Cyklistika s podtitulom Oficiálny sprievodca Tour de France 2020. Obsahuje všetky informácie o tohtoročnej Tour de France na jednom mieste. Dozviete sa v ňom podrobnosti o jednotlivých etapách... Zobraziť viac
V ôsmom čísle časopisu Bublina sa pozrieme na to, ako rozum a cit ovplyvňujú naše životy. Psychologička nám vysvetlí, ako sa vďaka emóciám a racionalite rozhodujeme, neurovedkyňa zasa rozoberie fungovanie mozgu... Zobraziť viac
Ako zladiť turizmus s potrebami komunít žijúcich v horách? Kam sa vyvíja horolezectvo a pre koho sú najvyššie štíty? Nielen o tom hovorí v exkluzívnom rozhovore pre 5. číslo Hikemates najslávnejší horolezec sveta Reinhold Messner... Zobraziť viac
Nová Bublina číslo 12 je tentokrát venovaná téme jedlo. Dozviete sa, ako funguje tráviaca sústava a aké je správne zloženie stravy, ktorú jeme. Zistíte, odkiaľ sa vzal obed, čo jedli naši predkovia v minulosti a tiež o... Zobraziť viac
Nová Bublina číslo 11 je tentokrát venovaná téme domov. Dozviete sa ako bývame my - ľudia a ako sú na tom podivuhodné živočíchy či včely. V článku o menšinách si prečítate, kto všetko je u nás na Slovensku... Zobraziť viac
Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov. Môžeme kvalitu zmerať? V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku... Zobraziť viac
Príprava jarného vydania je u nás vždy spojená s veľkým nadšením. Sledujeme trend reporty, štúdie faktorov, ktoré ovplyvňujú módu a jej vývoj – od celkovej nálady v spoločnosti, správania a potrieb zákazníkov cez nové technológie, prepojenie na... Zobraziť viac
Najnovšie, už sedemnáste, vydanie ročenky EKO bývanie je zamerané predovšetkým na možnosti úspor v oblasti výstavby a prínosy využívania alternatívnych zdrojov, predovšetkým solárnej enrgie... Zobraziť viac
Deviate číslo Standartu sa začína jednoduchou otázkou: čo je vlastne latte? Odpoveď je ale oveľa komplexnejšia, ako by sa mohlo zdať. Objav s nami rastúci trend dúhových latte, potráp sa akademickým pohľadom na otázku materiálnosti kávy, ... Zobraziť viac
Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti energetiky, odpadov, elektromobility, ekológie, biznisu a inovácií... Zobraziť viac
Fakt, že sila tkvie v kvalitných vzťahoch možno sledovať vo všetkých oblastiach života. Skvelým príkladom sú nielen ľudské osudy ale aj rodinné firmy, podniky, reštaurácie, módne značky. Toto všetko pretrváva s dlhoročnými tradíciami... Zobraziť viac
Októbrové číslo časopisu Rebrík sa už teší na stretnutie so svojimi čitateľmi! Chvíle so starými rodičmi sú vždy nádherné a spomíname na ne celý život. Téma októbrového Rebríka – MOJI STARÍ RODIČIA – sa vinie celým číslom časopisu. Hneď v úvode môžu... Zobraziť viac
Tento rok nás naučil mnohému. Umeniu žiť, prežiť a byť viac vnímavý. Mať schopnosť zo seba vydať to najlepšie aj v zložitých podmienkach, dokázať spontánne reagovať a byť kreatívny... Zobraziť viac
Evita magazín - čítanie pre skutočné ženy... Zobraziť viac
Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti energetiky, odpadov, elektromobility, ekológie, biznisu a inovácií. Časopis vychádza v náklade 6-tisíc kusov, jeho čitateľmi sú okrem širokej verejnosti tiež podnikatelia, manažéri a... Zobraziť viac