Zimné číslo Top Fashion je tradične venované glamour. Veríme, že sa v ňom inšpirujete či už pri darčekoch, móde, beauty sekcii venovanej vlasom alebo dizajne. Počas zimného obdobia je najdôležitejšie si oddýchnuť a upevniť väzby so svojim okolím ... Zobraziť viac
Hlavnou témou jesenného vydania Magazínu Ekobývanie/bydlení 2023 je "Keď tradície a technológie spájajú". Zamýšľať sa budeme nad zdravým bývaním i komfortom bývania... Zobraziť viac
Jarno-letné vydanie na trhu už 16. rok etablovaného magazínu Top hotelierstvo/hotelnictví prináša množstvo rád ako napredovať i v dnešnej náročnej dobe. Rovnako hotelieri a reštauratéri, ako aj všetci, čo sú s horeca segmentom prepojení, v ňom dostali... Zobraziť viac
Magazín Top trendy v bývaní/bydlení je výnimočným sprievodcom aktuálnymi trendmi z oblasti bývania a životného štýlu. Interiérový dizajn, stavebníctvo, architektúra – tento magazín prináša všetky podstatné a zaujímavé informácie... Zobraziť viac
Kávu milujeme pre jej schopnosť podnietiť kreatívne diskusie, inšpiratívne stretnutia a skúsenosti. Publikovaný kvartálne a... Zobraziť viac
Pre rok 2023 trend-forecasteri predpovedali veľa zmien. Vznikli nové trendy, ktoré odpovedajú na meniace sa potreby spoločnosti. Nástup generácie Z so sebou priniesol jedinečnosť, úprimnosť a inklúziu... Zobraziť viac
Studie: Tomáš Vítek, Duše jako vzduch. Její původ a význam, Jan Palkoska, Chápavost a představivost v geometrickém poznánív Descartových Pravidlech pro vedení rozumu, Ondřej Sikora, Teorie postulátů a rozumová víra, Tomáš Koblížek... Zobraziť viac
Nosnou témou vydania je energetická a inflačná kríza, ktorá postihla i segment HoReCa. Naši odborní spolupracovníci vám poradia, ako sa vyrovnať s infláciou a udržať si náskok pred konkurenciou, ako optimalizovať náklady, čo robiť ak vám chýbajú... Zobraziť viac
Štvrťročník Príbehy 20. storočia prináša témy bývalých totalitných režimov, odrážajúcich sa v konkrétnych príbehoch ľudí a prepája ich so súčasným kultúrnym a spoločenským dianím... Zobraziť viac
Jesenné číslo Top Fashion sme venovali epicentru módy, Parížu. Nahliadnite s nami do rušných ateliérov najväčších módnych značiek, do tajných zákutí mesta a kaviarní, o ktorých vedia len Parížania. Objavte esenciu francúzskeho štýlu, architektúry... Zobraziť viac
V novom jarno-letnom vydaní magazínu Top Hotelierstvo/Hotelnictví získate množstvo rád ako napredovať. Nosnou témou vydania je uzdravujúci oddych. Pod týmto pojmom sa skrýva všetko, čo človeku pomôže nadobudnúť telesnú i duševnú rovnováhu... Zobraziť viac
Časopis vznikol roku 1967 z iniciatívy Ústavu stavebníctva a architektúry SAV v Bratislave a Kabinetu teorie architektúry a tvorby životního prostředí ČSAV v Prahe.Časopis je najstarším, nepretržite vychádzajúcim recenzovaným vedeckým periodikom v... Zobraziť viac
Stravovanie a gastronómia definujú nielen nás, ale aj celé štáty, regióny, náboženské a filozofické skupiny. Menia sa naše stravovacie návyky, uvedomujeme si spoločenskú zodpovednosť a tradíciu ozvláštňujeme aj novými technikami... Zobraziť viac
Čo pre teba znamená slovo domov? Domov? Je to niekde v bezpečí. Niekde, kde vieš, že môžeš zostať a nemusíš ísť ďalej. Nie je to len niečo dočasné. Amin vo filme Utiecť (2021) Národ emigrantov, hovorili na začiatku dvadsiateho storočia.... Zobraziť viac
Najnovšie vydanie exkluzívneho magazínu Top Trendy sa bude niesť v téme autenticita. Prinášame vám inšpiratívne reportáže s originálnym rukopisom, aktuálne inovácie v bývaní a architektúre... Zobraziť viac
Veríme v nadčasovú krásu. Tú ikonickú. Letné číslo venujeme dlhotrvajúcim hodnotám a hľadaniu krásy. Reprezentujú ich naša coverstar a topmodelka Kasia Struss aj Vila Sky architekta a umelca Jána Revaja. Ich spojenie pri fotení editoriálu bolo dych... Zobraziť viac
Z obsahu čísla: Kozma Prutkov: Niekoľko viet; Ivan Štrpka: Iný spôsob; Stanislav Rakús: Ohrozenie; Wystan H. Auden: Tak či onak; DADA? – DA! – DA!; Juraj Mojžiš: Zlámané hnáty; Mihailo Pantić: Buď, čím len chceš; PROHIBITUM - Výber z archívnych... Zobraziť viac
Kritika, ako sociálny fenomém, sa môže stať hnacou silou vo vašej práci. Pri aktuálnom vydaní Standart magazínu predstavujeme novú štruktúru obsahu, kde sa tematickým článkom stáva esej „Otázka kvality: o káve a kritike“, od úžasnej... Zobraziť viac
Meditácia na paralely medzi kávovým cuppingom a fotografiou, ktorá vyvrcholí mikroskopickou foto-esejou, vďaka ktorej uvidíte kávu naozaj zblízka... Zobraziť viac