Plná a bohatá oriešková chuť s minimálnou aciditou. Skvelá na espresso... Zobraziť viac
Približne dve hodiny jazdy smerom na juh od San José, Tar-razú je zlatá baňa kávy v Kostarike: jej horské s bujnou vegetáciou a presne vymedzenými ročnými obdobiami ponúka ideálne podmienky na pestovanie kávy... Zobraziť viac
Fazenda Dutra je rodinná kávová farma v São João do Manhuaçu, 300 kilometrov od východného pobrežia Brazílie. V 50. rokoch 20. storočia zdedil Jose Dutra Sobrinho jednohektárovú kávovú farmu, ktorú obhospodaroval a rozvíjal viac ako 40 rokov... Zobraziť viac
Chuťový profil: Mliečna čokoláda, med, maliny, hrozno, pomaranč... Zobraziť viac
Hamasho spracovatelská stanica spracováva kávové čerešne z hory Bombe do nadmorskej výšky až 2360 metrov. Vďaka tejto veľmi veľkej nadmorskej výške sú zrná veľmi husté a chute v nich sú koncentrovanejšie ako v menej hustých zrnkách z nižších polôh... Zobraziť viac
DAMO stanica sa nachádza na svahoch hory Shanta Golba s nadmorskou výškou 1860 – 2160 m nm. Získava červené čerešne od farmárov z okolia a spracováva ich rôznymi spôsobmi. Je vybavená ekologickým... Zobraziť viac
Príbeh Finca La Bella sa začal písať v roku 1960, keď bola založená. Cesta Teodora Engelhardta (výrobcu) sa začala v roku 1999, keď sa s nadšením pripojil k svojmu otcovi v rodinnom kávovom podniku a pracoval po jeho boku 13 rokov... Zobraziť viac
Vysoký, a tichý Miller Walles nebol vždy pestovateľom kávy... Zobraziť viac
Usadlosť Anasora sa nachádza v nadmorskej výške 1900-2000 m v oblasti wocho Sololo. Má rozlohu 167 ha, z toho 95 ha je obrábaných. Pán Tadesse je pestovateľom kávy v tretej generácii a pochádza z veľkej kávovej rodiny je rovnako známy ako rodina... Zobraziť viac
Táto káva pochádza z farmy El Aguacatal v oblasti San Pedro v Inze. Arvey Rojas už 11 rokov pestuje kávu na svojej malej farme o veľkosti 1,5 hektára, na ktorej rastie 7000 stromov. Arvey nie je členom Asorcafe, ale dodáva svoju... Zobraziť viac
Chuťový profil: čokoláda, karamel, hrozno, zelené jablko, maslo... Zobraziť viac
César Ros je majiteľ farmy Los Lirios a tiež pracuje ako vedúci agro-inžinierov na farme. Musíme zdôrazniť, že odviedol za posledných 10 rokov mimoriadnu prácu pri obnove pestovania kávy v regióne, ako aj pri vylepšení procesov spracovania. Tropické... Zobraziť viac
Chuťový profil: fialka, čučoriedky, ibištek, tropické rastliny, ananás, guava, čokoládová pena, krémové telo, jogurt (viacvrstvové telo)... Zobraziť viac
Odrody kávovníkov Caturra a Lini S-795 sa pestujú na východnej Jáve vo vulkanickej pôde pod vyhasnutou sopkou Argopuro. Kávovníky sa pestujú v nadmorskej výške 1400 - 1600 m n. m. Kávovníkové čerešne sú spracované klasickou... Zobraziť viac
Rodina Dutrizovcov pestuje a vyváža kávu už viac ako 30 rokov. Počas tohto obdobia bol Jose Roberto podnikateľom a vedúcim predstaviteľom svojej komunity Valle de Los Naranjos... Zobraziť viac
V Sajonia Estate, ktorá sa nachádza v departmente Jinotega, vyprodukovali skvelú kávu pre espresso. Chuť je veľmi elegantná, tóny kešu a mliečnej čokolády dopĺňa sušený pomaranč. Espresso z tejto kávy má krásne zamatovú dochuť, ktorá poteší... Zobraziť viac
Lahodná čerstvá BIO káva výjimečné kvality - KDEKOLI A KDYKOLI... Zobraziť viac
Chuťový profil: med, javorový sirup, citrón, paradajka, hrozienka, sladká... Zobraziť viac
Káva z Bolívie nie je taká známa ako káva zo susedných krajín. Zo všetkých strán ju obklopujú Peru, Brazília, Argentína a Chila a nachádza sa tu časť pohoria Andy. Hlavnými oblasťami produkcie kávy sú... Zobraziť viac