Veľmi vyrovnaná káva so širokou paletou chutí. Dominuje v nej horká čokoláda sprevádzaná sladkým bobuľovým ovocím... Zobraziť viac
Sladká, karamelová chuť s podtónmi mliečnej čokolády a orieškov. Skvelá káva na espresso. Táto káva je pestovaná na úrodných vulkanických pôdach južne od vulkánu Santa Ana a prináša nezameniteľnú chuť, ktorá je výsledkom kombinácie hornatej krajiny... Zobraziť viac
GUJI káva sa vyznačuje komplexnou chuťou po kandizovanom cukre, citróne a višniach. Mokré spracovanie zaručuje svieže a sladké tóny ovocia... Zobraziť viac
Nastavujeme nový štandard kávy. Silná, kávová a zemitá chuť bez štipky acidity a kyslosti. V chuti dominuje horká čokoláda a kakao... Zobraziť viac
Plná a bohatá oriešková chuť s minimálnou aciditou. Skvelá na espresso... Zobraziť viac
Objem láhve je 500 ml, láhev je vyrobená z měkkých plastů, které neobsahují BPA... Zobraziť viac
Približne dve hodiny jazdy smerom na juh od San José, Tar-razú je zlatá baňa kávy v Kostarike: jej horské s bujnou vegetáciou a presne vymedzenými ročnými obdobiami ponúka ideálne podmienky na pestovanie kávy... Zobraziť viac
Fazenda Dutra je rodinná kávová farma v São João do Manhuaçu, 300 kilometrov od východného pobrežia Brazílie. V 50. rokoch 20. storočia zdedil Jose Dutra Sobrinho jednohektárovú kávovú farmu, ktorú obhospodaroval a rozvíjal viac ako 40 rokov... Zobraziť viac
Chuťový profil: Mliečna čokoláda, med, maliny, hrozno, pomaranč... Zobraziť viac
Hamasho spracovatelská stanica spracováva kávové čerešne z hory Bombe do nadmorskej výšky až 2360 metrov. Vďaka tejto veľmi veľkej nadmorskej výške sú zrná veľmi husté a chute v nich sú koncentrovanejšie ako v menej hustých zrnkách z nižších polôh... Zobraziť viac
DAMO stanica sa nachádza na svahoch hory Shanta Golba s nadmorskou výškou 1860 – 2160 m nm. Získava červené čerešne od farmárov z okolia a spracováva ich rôznymi spôsobmi. Je vybavená ekologickým... Zobraziť viac
Obľúbená káva so silnou arómou, vynikajúcou chuťou a vysokým obsahom kofeínu. Zobraziť viac
Café Granja La Esperanza pochází z doby, kdy byla v roce 1950 v Caicedonia vybudována první farmářská usedlost "Potosi". Dnes je jedním z předních zemědělských podniků v Kolumbii a vyrábí některé z nejlepších káv na světě. Farmy byly oceněny třikrát... Zobraziť viac
Príbeh Finca La Bella sa začal písať v roku 1960, keď bola založená. Cesta Teodora Engelhardta (výrobcu) sa začala v roku 1999, keď sa s nadšením pripojil k svojmu otcovi v rodinnom kávovom podniku a pracoval po jeho boku 13 rokov... Zobraziť viac
Vysoký, a tichý Miller Walles nebol vždy pestovateľom kávy... Zobraziť viac
Usadlosť Anasora sa nachádza v nadmorskej výške 1900-2000 m v oblasti wocho Sololo. Má rozlohu 167 ha, z toho 95 ha je obrábaných. Pán Tadesse je pestovateľom kávy v tretej generácii a pochádza z veľkej kávovej rodiny je rovnako známy ako rodina... Zobraziť viac
Táto káva pochádza z farmy El Aguacatal v oblasti San Pedro v Inze. Arvey Rojas už 11 rokov pestuje kávu na svojej malej farme o veľkosti 1,5 hektára, na ktorej rastie 7000 stromov. Arvey nie je členom Asorcafe, ale dodáva svoju... Zobraziť viac
COCAFCAL se nachází v západním Hondurasu, okrajové zóně národního parku Celaque. Družstvo funguje ve 12 obcích v oblastech San Pedro, Copan a Corquin... Zobraziť viac
Chuťový profil: čokoláda, karamel, hrozno, zelené jablko, maslo... Zobraziť viac