Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny, z vajec a húb... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
V poradí už piaty knižný súhrn najobľúbenejších receptov uverejňovaných týždenníkom ŽIVOT. Zobraziť viac
Koktailom patrí svet a sú veľmi populárne u všetkých generácií. Deti milujú ich ovocné chute, tínedžeri ich považujú za moderné a dospelí oceňujú ich výživovú hodnotu, rýchlosť prípravy aj nekonečnú rozmanitosť... Zobraziť viac
Malá, ale praktická knižka nám odpovie na otázku čo je to víno... Zobraziť viac
Kniha prináša viac ako 100 receptov na prípravu blahodárnych smoothies a džúsov. Či ste už nikdy predtým smoothies nepripravovali, alebo ste v mixovaní ovocia už zabehnutý odborník, recepty v tejto knihe vám ukážu jednoduchosť... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
"V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne..." Zobraziť viac
Gin je v móde! V tejto inšpiratívnej knihe sa dozviete všetko, čo by ste mali vedieť o hviezde barovej scény. Zoznámite sa so vzrušujúcimi dejinami tohto kultového nápoja, spoznáte 60 zaujímavých značiek ginu zo svetových liehovarov... Zobraziť viac
Magická sbírka básní Miroslava Fišmeistera. Miroslav Fišmeister se narodil 23. 4. 1976 v Brně, žije tamtéž. Amatérský... Zobraziť viac
Farebná výpravná monografia o slovenskom vinohradníctve a vinárstve - úplne prvé tohoto rozsahu a typu - pre najširší okruh milovníkov vína práve vyšla v slovenčine... Zobraziť viac
Keď sa povie cesnak, zrejme si každý predstaví bežnú cibuľovú zeleninu. Avšak cesnak nepatrí iba do kuchyne. Jeho blahodarné účinky na organizmus potvrdzujú aj najmodernejšie vedecké štúdie. Pokiaľ vezmeme na zreteľ, že môže byť aj vynikajúcou prísadou... Zobraziť viac
Chuť, tradícia a terroir najlepšie remeselne vyrábaných syrov sveta v jednej knihe, v ktorej sa vám prihovorí aj Jamie Oliver. Zobraziť viac
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac
Kompletný sprievodca svetom najlepšej whisky. Zobraziť viac
Majster somelier Vincent Gasnier vám poskytne užitočné a zaujímavé rady a odporúčania netradičným spôsobom a bude vám robiť sprievodcu pri degustácii a výbere vína. Pozve vás na vyše 20 degustácií a poradí, ako si vybrať z obrovskej ponuky... Zobraziť viac
Reprezentatívna publikácia predstavuje bohatý informačný materiál doplnený množstvom fotografií známych i menej známych značiek a výrobcov vín... Zobraziť viac