Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa kniha plná inšpirácií venuje špecialitám, určeným pre všetkých milovníkov mäsa... Zobraziť viac
Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny, z vajec a húb... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
V poradí už piaty knižný súhrn najobľúbenejších receptov uverejňovaných týždenníkom ŽIVOT. Zobraziť viac
Čokoláda! Již celá staletí se lidé na celém světě nechávají svést potěšením z této zvláštní pochoutky. Inspirativní sbírka receptů, kterou máte ... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Vůně masa opékajícího se na grilu je typicky letní záležitost, spojená s posezením na zahradě v kruhu rodiny a přátel. V této knize najdete mnoho lahodných receptů, užitečných návodů a tipů, stejně jako přehled potřebného... Zobraziť viac
Krása grilování spočívá v jeho jednoduchosti a nekomplikovanosti, dobrém jídle a příjemné společnosti. Grilování znamená mnohem víc než položit kus masa na rošt a otevřít konzervu s omáčkou. V této knize je kladen důraz... Zobraziť viac
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub... Zobraziť viac
Recepty šikovnej gazdinky. Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... Zobraziť viac
Suši je trendy! Pustite sa s nami do práce – rolujte, formujte a baľte! Ukážeme vám, ako sa tieto luxusné drobnosti na zahryznutie pripravujú celkom jednoducho: s rybou, inokedy s mäsom alebo zeleninou... Zobraziť viac
Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta... Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac
Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa. Zobraziť viac
Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby... Zobraziť viac
Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra... Zobraziť viac
Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím. Zobraziť viac