Máte radi vlastnoručne pripravené múčniky, ale dokáže vás odradiť zdĺhavá príprava a komplikované váženie surovín? Máme pre vás geniálne riešenie. Je ním úplne... Zobraziť viac
Všetko o príprave grilovaných jedál v kuchyni a záhrade Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Medzi overenými čitateľskými dobrotami si svoje nájdu milovníci tort, kysnutých koláčov či drobného pečiva. Okrem klasických, na plechu pečených múčnikov, ponúka knižka pre gazdinky aj pestrú zmes sladkostí, pri ktorých rúru ani netreba zapínať. Zobraziť viac
Kniha má 100 plnofarebných strán, je ilustrovaná originálnymi fotografiami hotových upečených chlebov a plnofarebnú obálku, je to 1. vydanie a vyšla v náklade 5000 ks... Zobraziť viac
Určite si pomyslíte - ďalšia kuchárska knižka. Ale sám názov vám napovie, že ide o knihu, ktorá vám ušetrí čas a samozrejme aj elektrickú energiu... Zobraziť viac
Návod a inštrukcie o konzervovaní. Recepty vhodné pre diabetikov. Konz. mäsa a hot. jedál... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiato: - Potrebné informácie v kocke - Odborné rady krok za krokom, za rozumnú cenu<br>- Základné znalosti o grilovaní zahrnuté v 101 jednoduchých radách... Zobraziť viac
Z reálneho zmyslu si spisovatelia a romantici urobili metaforu. Život, sen, pocit, dovolenka, ničnerobenie, domov, spánok, pokušenie, vôňa. A teraz si pred každé z uvedených slov pridajte slovíčko "sladký". Hneď to znie príjemnejšie... Zobraziť viac
Z obsahu: Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s bylinkovou ryžou Korenistý hovädzí tokáň s dusenou ryžou Frankfurtský bravčový tokáň s rascovými zemiakmi... Zobraziť viac
Či už máte chuť dať si na raňajky čerstvo upečený peceň, alebo si pripraviť maškrtu k čaju, publikácia Chlieb poskytuje recepty na každú príležitosť od neodolateľných bagiet plnených hubami na cesnaku po jednoduché každodenné obľúbené pokrmy... Zobraziť viac
Aj Vás trápi, že neviete čo narýchlo ukuchtiť doma tým svojím papkáčom? Ponúkame Vám recepty na rýchle večere alebo zázraky na panvici od Jany Horeckej. Autorka vybrala do knihy predovšetkým také recepty, ktoré nielenže sú kvalitné a rozmanité, ... Zobraziť viac
Čo môže byť opojnejšie než vôňa čerstvo upečených dobrôt šíriaca sa z kuchyne?! Táto nádherne spracovaná farebná kuchárska kniha v exkluzívnej väzbe prináša fascinujúci výber vynikajúcich receptov z celého sveta... Zobraziť viac
Uvidíte, ako vyzerá správne vyšľahaný bielok, ako pripravovať striekané pečivo, ako zdobiť torty polevami alebo ako sa robia plnené šatôčky z lístkového cesta. Spoznáte podrobné a presné postupy, ktoré vás krok za krokom prevedú tajomstvami pečenia. Ľahko Zobraziť viac
Nedeľné a sviatočné torty, Rezy a zákusky na sviatoné posedenie, Rolády, Chlebíčky, Bábovky, Obľúbené koláče a múčniky, Múčniky z lístkového cesta, Drobné pečivo, Plnené drobné pečivo, Snehové pečivo, Slané pečivo, Vyprážané múčniky, Nepečené sladkosti,.. Zobraziť viac
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek... Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
Grilovanie mäsa, rýb, vegetariánskych jedál, marinovaných potravín, na ihle alebo v alobale. Všetko dobre korenené a horúce! Zobraziť viac