Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s... Zobraziť viac
Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás... Zobraziť viac
Pred šiestimi rokmi, keď môjmu manželovi diagnostikovali cukrovku, nebolo pre mňa ľahké zostaviť mu správny jedálniček. Situáciu komplikovalo aj to, že som doň musela zakomponovať aj sladkosti, ale väčšina diabetických sladkostí, ktoré sa dali kúpiť.... Zobraziť viac
Najnovšia kniha Sladkosti, od ktorých sa nepriberá obsahuje 46 najlepších receptov na Vianoce, novoročné aj veľkonočné sviatky, 17 dezertov úplne bez múky, 16 nepecˇených zákuskov aj pre zacˇiatocˇnícˇky a 113 ďalších užitočných tipov... Zobraziť viac
Až 120 receptov od dvoch obľúbených fit food blogeriek. Zbierka originálnych dezertov, ktoré síce chutia a vyzerajú... Zobraziť viac
Výjimečná vizuální podívaná a originální chutě ve smyslném provedení od mistra cukráře Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to určitě dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo. Kouzlo těch... Zobraziť viac
Z obsahu Bagel Bavorské žemle Croissant Briošky Taštičky plnené čokoládovým krémom Vankúšiky plnené slivkovým lekvárom... Zobraziť viac
Obsah: - Mafiny z údeného lososa - Grilážové mafiny - Pomarančovo-škoricové mafiny - Mafiny z lesného ovocia - Orechovo-hruškové mafiny - Čučoriedkové mafinové slimáky - Valentínske mafiny - Provensálsky mafin s olivami - Gaštanové mafiny s... Zobraziť viac
Obsah: Čokoládový chlieb so sušenými višňami Banánový srnčí chrbát Koláč so sušenými marhuľami Hrnčekoý ovocný... Zobraziť viac
Chceli by ste vedieť, na akom koláči si v detstve najviac pochutnávali Dominika Cibulková, Adela Banášová, bratia Hossovci, Jana Kirschner, Oľga Feldeková... Zobraziť viac
Obsah: Ovocný zákusok s aspikom Čokoládový ovocný rez Jahodovo-tvarohová kocka Piškóta s jahodovou penou Medový tunel s... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné... Zobraziť viac
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic. Upečte si kváskové pečivo v troubě, domácí pekárně či v remosce. Autorky pro vás s láskou připravily knihu plnou... Zobraziť viac
Líbí se vám představa domácího pečiva, ale děsí vás vidina, že jeho přípravou strávíte celý den? Tak se vrhněte na ty nejlepší slané i sladké recepty z droždí od pekařky Ivy Trhoňové, které ocení nejen plně zaměstnaní... Zobraziť viac
Správna oslava sa neobíde bez torty. Tá však nemusí byť tučná, chemická či presladená, lebo piecť sa dá aj zdravo. Ale bude... Zobraziť viac
Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem... Zobraziť viac
Varenie je pre mňa vášeň a hoci som len kuchár amatér, milujem toto oslovenie, lebo preklad slova „amateur“ je milovník... Zobraziť viac
Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých... Zobraziť viac
Milujete sladkosti, ale nie zákusky z cukrárne alebo priemyselne vyrábané keksy, koláče či iné sladké maškrty, ktoré predávajú v supermarketoch? Milujete aj... Zobraziť viac
Obsah: - Pomarančovo-čokoládové créme brulée - Pomarančové čokoládové guľky - Čokoláda na čierno-bielo - Horúce čokoládové sabayon - Veselý čokoládový mafin - Čokoládový mousse - Klasický čokoládový puding - Čokoládové fondue - Čokoládové... Zobraziť viac