Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších... Zobraziť viac
obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie mäso obalené slaninkou Morčacie rolky plnené syrom Citronový sumec na ražni Sviečkovica plnená slivkami... Zobraziť viac
Kniha Grilovanie je ideálna kuchárska kniha na leto, plná skvelých nápadov. Obsahuje množstvo praktických informácií,... Zobraziť viac
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiato: - Potrebné informácie v kocke - Odborné rady krok za krokom, za rozumnú cenu<br>- Základné znalosti o grilovaní zahrnuté v 101 jednoduchých radách... Zobraziť viac
Naučíte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva grilovacích zmesí, relišov, sáls a pást... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov.Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní. Zobraziť viac
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad... Zobraziť viac
Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci... Zobraziť viac
obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie mäso obalené slaninkou Morčacie rolky plnené syrom Citronový sumec na ražni Sviečkovica plnená slivkami... Zobraziť viac
Naučíte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva grilovacích zmesí, relišov, sáls a pást... Zobraziť viac
Naučíte sa pripraviť výdatné šaláty, osviežujúce studené polievky, ale i výborné ovocné dezerty či miešané nápoje, ktoré budú mať na vašej gril párty zaručený úspech. Dozviete sa taktiež veľa užitočných informácií o skladovaní potravín, o možných... Zobraziť viac
Táto inšpiratívna kuchárska kniha obsahuje 120 receptov na grilovanie a prípravu šalátov, na ktoré človeku už pri prvom pohľade začnú tiecť slinky. Nájdete v nej kapitoly venované grilovaniu rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Zobraziť viac
Titul ponúka nielen recepty, ale i rady, ako si vybrať vhodný gril na grilovanie doma či v prírode. Zobraziť viac
Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy... Zobraziť viac
125 receptov zo všetkých kútov sveta, spestrených ilustráciami a spomienkami autorov na gurmánske zážitky z rôznych krajín, ponúka zaujímavé chute a zdravé jedlá pre veľkú spoločnosť, kde každý priloží ruku k dielu. Zobraziť viac
Grilovanie je udalosť pre labužníkov pod šírym nebom, oslava pre mladých i starých. Prináša radosť a pôžitok - a to hosťom aj hostiteľom! Kniha Grilujeme s Weberom ponúka originálne recepty pre všetky chute... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov.Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní. Zobraziť viac
Tieto knihy sú určené všetkým, ktorí si chcú pripraviť rýchle a jednoduché, ale pritom zdravé jedlá. Obsahujú aj mnoho receptov vhodných pre vegetariánov alebo vegánov. Zobraziť viac
Grilovanie – či už doma, v kuchyni alebo vonku v prírode, je vždy výnimočným kulinárskym, a v neposlednom rade, aj príjemným spoločenským zážitkom... Zobraziť viac