Oddelená strava je vyhľadávaným spôsobom zdravého stravovania a redukcie hmotnosti. Už roky sa na Slovensku spája s menom profesorky všeobecnej biológie Katarínou Horákovou. K jej najvyhľadávanejším knihám patrí práve titul Oddelená... Zobraziť viac
Kuchárska kniha do vrecka s receptami oddelenej stravy.(105x147, str.272,TV,ČB, r.vyd.2005) Zobraziť viac
Skvelé recepty pre stravovanie na pracovisku, ktoré vôbec neohrozia našu líniu, občerstvenie na presnidávku alebo kulinárske pochúťky na doma a mnoho praktických rád, ktoré sa týkajú delenej stravy, vám pomôžu držať si štíhlu líniu a dobrú náladu... Zobraziť viac
Je ťažké správne kombinovať zložky našej stravy? Nie je to jednoduché, ale určite ťažšie je stráviť zle skombinované jedlá!... Zobraziť viac
Autorka Ursula Summová je špecialistka na oddelenú stravu. S vyše 3 miliónmi predaných kníh je najčítanejšou nemeckou... Zobraziť viac
Viac ako 100 ľahkých a chutných pokrmov, kurz pre začiatočníkov, recepty s podrobným návodom, prehľadné tabuľky. Zobraziť viac
Autorka v knihe ponúka recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku. Recepty sú jednoduché a každého - i náročného - stravníka... Zobraziť viac
Zásady delenia stravy sú mimoriadne populárne práve tým, že umožňujú jesť takmer všetko. Záleží iba na správnom usporiadaní jedálneho lístka... Zobraziť viac
Oddelená strava - je najúspešnejší a najzdravší spôsob stravovania v súčasnosti... Zobraziť viac
Profesorka Katarína Horáková ako mikrobiológička, biochemička a odborníčka na potraviny v knihe vysvetľuje v čom sa väčšina slovenských čitateľov mýli pri oddelenej strave... Zobraziť viac
Chcete schudnúť? S oddelenou stravou to bude celkom ľahké. Oddelenú stravu pozná každý - ale čo vlastne treba oddeliť? Nová... Zobraziť viac
Oddelená strava je postupná a osvedčená cesta k zdraviu, fyzickej pohode a želanej hmotnosti, zároveň je veľmi pestrá a... Zobraziť viac