Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Oddelená strava: Pre zdravie

V apríli 2014 vydavateľstvo Plat4M Books uvedie na trh novú knihu od profesorky Kataríny Horákovej ODDELENÁ STRAVA: Pre...


🍎 Vypredané
9,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V apríli 2014 vydavateľstvo Plat4M Books uvedie na trh novú knihu od profesorky Kataríny Horákovej ODDELENÁ STRAVA: Pre zdravie. Je to druhá z kolekcie štyroch kníh o tomto najzdravšom spôsobe stravovania.

Profesorka Katarína Horáková uverejnila na stránkach mnohých časopisov stovky článkov o vplyve oddelenej stravy na naše telo. Tento spôsob stravovania predstavila z mnohých pohľadov, no predovšetkým veľmi jednoducho čitateľom vysvetlila, prečo je tak prospešný pre ľudský organizmus. A teraz všetky tieto poznatky prezentuje v tejto knihe ODDELENÁ STRAVA: Pre zdravie, predstavuje skúsenosti mnohých žien, ktoré majú s týmto zdravým spôsobom života svoje dlhodobé skúsenosti.

Ako skúsená mikrobiologička a odborníčka na problematiku stravovania v publikácii predstavuje všetky zdravotné výhody oddelenej stravy a biologické procesy, ktoré napomáhajú znižovaniu hmotnosti a lepšiemu spracovávaniu potravy. Vďaka prísnemu dodržiavaniu rád Kataríny Horákovej ženy nielen strácali na hmotnosti, ale cítili sa omnoho lepšie, prestali ich trápiť rôzne nepríjemné pocity i vedľajšie účinky, ktoré ich ťažili po konzumácii jedla. Oddelená strava na ich organizmus pôsobila až prekvapujúco pozitívne a pre nejednu z týchto žien sa stravovanie formou oddelenej stravy stalo doslova ich novým životným štýlom.

Preto sme vo vydavateľstve autorku opäť oslovili s tým, že je čas predstaviť tento zdravý životný štýl aj najmladšej generácii žien a mužov u nás. Všetko ľuďom, ktorým záleží na ich zdraví a zdravom spôsobe stravovania sa. Katarína Horáková teda „oprášila“ knihu, ktorá bola takým hitom na prelome tisícročia. Výzvu autorka prijala, publikáciu doplnila o svoje poznatky nadobudnuté za posledných 15 rokov a navyše rozšírila ju o veľmi zaujímavé skúsenosti, s ktorými sa s ňou za dlhé roky podelili stovky žien.


Ukážka textu z knihy



Seriál Oddelená strava, ktorý som uverejňovala v časopise Ženský magazín vyvolal už pred prelomom tisícročia nesmierny ohlas. Do redakcie prichádzali stovky listov. Bolo to vlastne po prvý raz, keď sa na Slovensku v tak širokom meradle publikovalo v médiách o tejto zdravej životospráve.

Na tento podnet sa redakcia rozhodla v nasledujúcom roku vyhlásiť anketu. Jej cieľom bolo získať celkový obraz o tom, ako sa oddelená strava osvedčila u čitateliek z celého Slovenska. Dalo by sa to vlastne označiť už za akýsi minivýskum v tejto oblasti, ktorý vyvolal aj u mňa nesmiernu radosť a dokázal, že naše ženy majú záujem a sú prístupné novým myšlienkam. V kútiku duše som už pred anketou verila v úspech a potešilo ma, že som sa nesklamala.

Na opakované výzvy čitateliek časopisov Ženský magazín a neskôr Moderná žena a VitaFit, do ktorých som pravidelne prispievala, a knihou Oddelená strava – verím, že na potešenie mnohých mojich čitateliek – prinášam pokračovanie tak úspešnej série publikácií na tému oddelenej stravy.

Všetci, ktorí si to vyskúšali na vlastnej koži, sa presvedčili, že nielen znížili svoju telesnú hmotnosť, ale zbavili sa aj mnohých zdravotných problémov. Dokonca zistili, že oddelená strava má blahodarné účinky aj na celkový psychický stav a vitalitu človeka. Nielenže si to overili na sebe, ale mnohí sa už rozhodli preorientovať aj svoje deti na tento nový životný štýl. Ide o vítaný prejav matky, ktorá chce aj v stravovaní pre svoje dieťa len to najlepšie. V mnohých prípadoch je to však aj naopak, keď deti približujú výhody vhodnej kombinácie stravy a vôbec zdravé stravovanie svojim rodičom.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788089642106 Rozmer: 135×190 mm Počet strán: 220 Väzba: flexi Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách