Každý z nás chce byť zdravší, silnejší a dožiť sa čo najvyššieho veku. No ktoré metódy naozaj fungujú? Zabudnite na divoké trendové diéty a fitnes programy celebrít. Graham Lawton prináša nový pohľad na zdravie, výživu a životný štýl... Zobraziť viac
Čínska štúdia je najvýznamnejšou knihou o výžive a zdraví, aká bola spracovaná za ostatných osemdesiat rokov. Ponúka prekvapivé pohľady na stravovanie, dlhodobé zdravie, chudnutie aj konkrétne rady, ako úspešne predchádzať ochoreniam... Zobraziť viac
Doktor Igor Bukovský vám predkladá výber toho najlepšieho, čo za 10 rokov svojej práce s klientmi v Ambulancii klinickej výživy objavil, pochopil a prežil... Zobraziť viac
299 nových čitateľských receptov uverejnených týždenníkom ŽIVOT v rokoch 1996 - 1999. Zobraziť viac
Prvá kniha s výberom Vašich najobľúbenejších receptov v novom dizajne! Viac ako stovka receptov je prehľadne rozdelená do 11 kategórií. Na vybraných ukážkach môžete vidieť, že sme pre Vás doplnili energetické hodnoty receptov a tiež informácie o... Zobraziť viac
Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete - gauč alebo šťastie? ... Zobraziť viac
Tato knížka nabízí vyčerpávající informace o použití woku jako univerzální pomůcky v kuchyni včetně fotografií pokrmů, nad nimiž se přímo sbíhají sliny nejen fanouškům asijské kuchyně... Zobraziť viac
Takmer 250 ilustrovaných receptov. - Klasické a špeciálne chute - Chutné predjedlá, polievky, hlavné chody, záskusky, dezerty - Zaujímavosti zo sveta gastronómie. Zobraziť viac
Dokonalý darček pre každého kávoholika! Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Ale za vaším ranným pariacim sa hrnčekom čaká celý svet na to, aby bol objavený – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie... Zobraziť viac
Dr. Igor Bukovský napísal a vydáva dlhoočakávaný "Návod na prežitie pre ženu". Aj v tejto knihe, ktorá má ako prvá kniha slovenského autora multimediálny charakter, ide hlavne o zdravie, pretože s ním sú všetky krásne maličkosti sveta ešte krajšie... Zobraziť viac
Ako lekár, fyziológ a výživový špecialista som sa rozhodol všetky svoje poznatky zosumarizovať do jednej – na slovenskom trhu najkomplexnejšej knihy Medicína výživy. Tá krok po kroku vysvetľuje základy, ale aj najnovšie informácie zo sveta výživy, ... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu... Zobraziť viac
Chcete variť chutne, rýchlo a fit? Je to jednoduchšie, než si myslíte. Pripravte si chutné fit jedlá za niekoľko minút z bežne dostupných surovín. Inšpirujte sa 85 fit receptami, ktoré pre vás pripravilo 50 najlepších slovenských trénerov a osobnost Zobraziť viac
Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava pestrá a opravdu vyvážená. V knize nechybí také nejčastější chyby a omyly, kterých se při přípravě a vaření jídla dopouštíme. Pomyslnou třešničku... Zobraziť viac
160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty... Zobraziť viac
Chuťopis vznikl cestováním za chutěmi a také z chuti jej napsat. Mnohé z poznatků o chuti té které země platí všeobecně, jiné jsou ozvěnou zcela osobního zážitku... Zobraziť viac
Josef Maršálek, úspěšný a světově proslulý cukrář, v autobiografií vypráví, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech. Kniha je doplněná mnoha fotografiemi... Zobraziť viac
Komplexní rádce pro rodiče, rozsáhlý podrobný průvodce o zdraví a nemocech dětí. Díky této knize budete vědět, jak postupovat v případě rozvinutí příznaků nemoci... Zobraziť viac
Ochucujte rafinovaně! Muškátový oříšek patří k bramborové kaši stejně jako skořice do švestkových povidel… ale proč byste se nemohli vydat při ochucování po nových cestách?... Zobraziť viac
Název z obálky. Kroužková vazba v papírových deskách Zobraziť viac