Dostáva sa Vám do rúk kniha roka, ktorá môže od základov zmeniť celý Váš život. Odhalí tajomstvá, desaťročiami overené... Zobraziť viac
Varenie je pre mňa vášeň a hoci som len kuchár amatér, milujem toto oslovenie, lebo preklad slova „amateur“ je milovník... Zobraziť viac
Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých... Zobraziť viac
14-dňový plán jedla vám pomôže adaptovať sa na diétu s ľahkými raňajkami, obedmi, večerami a niečím na zahryznutie. Vrátane nákupného zoznamu! Celkovo 75 zaujímavých, ale jednoduchých receptov, je tak chutných, že vám... Zobraziť viac
Docent Milan Sedliak je človek, ktorý sa dlhé roky venuje telu a výžive a o často nepríjemných či nezáživných témach vie rozprávať zrozumiteľne a zaujímavo. Kniha je návodom, ako žiť zdravšie v dobe prebytku, na ktorý sa naše telá nestihli adaptovať... Zobraziť viac
Tiež sa denne trápiš otázkou „Čo dnes navariť?“ Táto knižka je hotovou kuchárskou bibliou pre ľudí, ktorí žijú fitnessom alebo chcú schudnúť, ale je rovnako vhodná i pre tých, ktorým záleží na zdraví svojej rodiny... Zobraziť viac
Milujete sladkosti, ale nie zákusky z cukrárne alebo priemyselne vyrábané keksy, koláče či iné sladké maškrty, ktoré predávajú v supermarketoch? Milujete aj... Zobraziť viac
Vyhýbaš sa lepku, no chceš si dopriať chutné domáce pečivo, koláče, pizzu, halušky, placky, palacinky či iné dobroty? Vyskúšaj moje fit recepty, ktoré si pripravíš jednoducho, zdravo a rýchlo. Ako inak, než v nutrične hodnotnej... Zobraziť viac
Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac
Držíte v rukách knihu, ktorá vás skutočne naučí variť. Chutne, lahodne, voňavo, krásne a najmä... s láskou. Nezáleží na tom, či ste začiatočník, alebo máte „odvarené“ roky. Na receptoch v tejto knihe si pochutí mäsožravec aj vegán... Zobraziť viac
Práve sa pozeráš na druhé pokračovanie našej kuchárskej knihy Príbehy z kuchyne. Povieme ti to hneď na začiatok. Milujeme vôňu čokolády, chuť lesných čučoriedok a makové úsmevy nám tiež nie sú cudzie. Zbožňujeme visieť na dvierkach rúry, dýchať vôňu... Zobraziť viac
Čínska štúdia je najvýznamnejšou knihou o výžive a zdraví, aká bola spracovaná za ostatných osemdesiat rokov. Ponúka prekvapivé pohľady na stravovanie, dlhodobé zdravie, chudnutie aj konkrétne rady, ako úspešne predchádzať ochoreniam... Zobraziť viac
Nie je normálne byť chorý, tučný, unavený a smutný. Je to len bežné. Naše telo je nastavené tak, aby bolo zdravé a funkčné a aj dobre vyzeralo. Potrebuje však správne palivo... Zobraziť viac
Kniha, ktorá prichádza na trh v slovenskom preklade, od svojho originálneho vydania v r. 2006 vyšla už v 9 jazykoch, ako... Zobraziť viac
Klobásovo-kolienkový fazuľový guláš s mrveničkou Koložvársky hovädzí guláš Pravý šlambuc Jahňací paprikáš s kyslou smotanou... Zobraziť viac
Z obsahu: Dusený bulgur s hráškom Zeleninový závin Pečená fazuľa Kelové loptičky plnené zeleninovým rizotom Nevšedné... Zobraziť viac
Z obsahu: Čokoládová bábovka Kokosová bábovka Klasická bábovka Mramorová bábovka Orieškovo-čokoládova bábovka... Zobraziť viac
Bakoňské bravčovo-šampiňónové ragú s haluškami Zeleninovo-morčací tokáň na bielom víne so pšenom Bravčovo-huboý tokáň s... Zobraziť viac
Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov.Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami... Zobraziť viac
V dnešnej dobe zohrávajú v našom stravovaní čoraz významnejšiu úlohu zdravé šaláty a nátierky. Dajú sa kategorizovať podľa rôznych kritérií a môžeme ich pripraviť prakticky na akúkoľvek príležitosť. Je však dôležité, aby sme používali sezónne a čerstvé.. Zobraziť viac