V knihe nájdete najobľúbenejšie jedlá tradičnej kuchyne s použitím klasického rezancového cesta, počnúc cestovinovou polievkou cez tvarohové rezance až po zapekané cestoviny. Dúfame, že táto zbierka receptov bude každého motivovať, aby sa s odvahou.... Zobraziť viac
Ako som dobrovoľne pribral 25kg, aby som pochopil nadváhu.Kniha Zmeň svoje telo, zmeníš svoj život zachytáva cestu trénera... Zobraziť viac
Kuracie prsia sa tešia veľkej obľube. Sú vhodné na rôzne typy jedál: na predjedlá, šaláty, polievky aj hlavné jedlá. Našimi receptami by sme chceli podať pomocnú ruku pri ich príprave. Želáme príjemné... Zobraziť viac
Radi sa túlate lesom a zbierate huby? V týchto krížovkách nájdete plno zaujímavostí zo sveta húb, a navyše aj recepty na chutné obedy či večere. Dozviete sa tak napríklad, aké prospešné látky huby obsahujú alebo koľko... Zobraziť viac
Myslíš to so svojimi cieľmi vážne? V tom prípade bude tento vymakaný Fit diár tým najlepším rozhodnutím, aké si mohla urobiť. Mnoho ľudí stroskotá už pri prvom, najdôležitejšom kroku, a to je plánovanie. Na pomoc prichádza Zobraziť viac
Je ťažšie víno vyrobit alebo ho predať? Výroba vína a umenie jeho prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikácie. Publikácia je určená pre výrobcov i predajcov vína, someliérov, vináskych... Zobraziť viac
Svatava Poncová patrí medzi najúspešnejšie autorky kníh (najmä múčniky, torty, koláče), ktorej publikácie dosiahli u nás a v zahraničí náklad prevyšujúci štvrť milióna výtlačkov. T áto knižka sa zameriava na sladké ovocné recepty všedných dní... Zobraziť viac
Živá strava nie je novinkou. Naopak, po celé tisícročia bola jedinou potravou ľudstva. Keď živá strava zmizla a na jej miesto nastúpila varená strava, viedla k vytvoreniu spoločnosti s podlomením zdravím. Môže sa nám zdať naivné veriť, že môžeme... Zobraziť viac
Vedeli ste, že rýchle diéty patria k najčastejšie využívaným spôsobom chudnutia a tešia sa veľkej obľube? Výskumy uvádzajú, že viac ako 66 percent žien pri úprave svojej hmotnosti dodržiava krátkodobé diéty. Ide obyčajne o nulové, tekuté a jednostranné... Zobraziť viac
Fyziologická a liečebná výživa - OSVETA - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 158 str. - ISBN: 978-80-8063-294-6 - Zobraziť viac
Nemáte optimálnu hmotnosť a nedarí sa vám schudnúť? Stáva sa, že zhodené kilá vždy priberiete naspäť? Sklamali vás všetky diéty a rôzne „zázraky“ na chudnutie? Ak si na niektorú z týchto otázok odpoviete áno, kniha... Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
V poradí tretia kniha zaujímavého rozprávania o zahraničných a domácich vínach, tak ako ich hodnotil, degustoval a napokon opísal najznámejší slovenský enológ profesor Fedor Malík. Zobraziť viac
Vegetariánska kuchyňa z Knižnice šéfkuchára už tradične ponúka to najlepšie z najlepšieho: recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá aj úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí... Zobraziť viac
V knihe nejde o obyčajný súpis kuchárskych receptov. Autor predkladá dve stovky nanajvýš zaujímavých receptov chutných lahôdok, od jednoduchých až po zložitejšie. Pri výbere jedál do knihy sa snažil o pestrosť, originalitu a zúžitkovanie... Zobraziť viac
Diéta 5 : 2 už ovládla celý svet. Oproti ostatným diétam má výhodu v tom, že obmedzovať sa budete iba 2 dni v týždni. Ak prijmete v tieto dni iba 500 alebo 600 kalórií, schudnete a budete sa cítiť úžasne. Zvyšok týždňa sa môžete stravovať normálne,... Zobraziť viac
"V knihe nájdete všelijaké recepty, polievky, omáčky, pečené mäsá, dusenú zeleninu a šaláty. Teda, každý si môže vybrať podľa chuti. Myslím, že i vegetariáni si tu nájdu zopár takých jedál, ktoré by radi vyskúšali..." Zobraziť viac
Základy varenia čiže basic kuchyne a špajzy. Basic postupy, basic finty, basic obmeny. Aj basic chute a chúťky... Asi stovka jedál. Nestačí to vari?... Zobraziť viac
Viete, akú vhodnú stravu, aké vitamíny, minerály a stopové prvky máte svojmu telu poskytnúť pri konkrétnych ťažkostiach, aby ste zmiernili ich prejavy alebo dokonca ich odstránili?... Zobraziť viac