Čaje pre krásu a dobrú kondíciu... Zobraziť viac
Nafukovanie, bolesti a kŕče. Reflux, Helicobacter a zápcha. Potravinové senzitivity, intolerancie a alergie. Celiakia, autizmus a Alzheimerova choroba... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich... Zobraziť viac
Dr. Igor Bukovský napísal a vydáva dlhoočakávaný "Návod na prežitie pre ženu". Aj v tejto knihe, ktorá má ako prvá kniha slovenského autora multimediálny charakter, ide hlavne o zdravie, pretože s ním sú všetky krásne maličkosti sveta ešte krajšie... Zobraziť viac
Červenú repu a jej blahodárné účinky na ľudský organizmus poznali už starí Rimania. Táto zdravá nenáročná a cenovo dostupná zelenina sa v poslednej dobe stala veľmi obľúbeným doplnkom jedálneho lístka... Zobraziť viac
Grilovanie mäsa, rýb, vegetariánskych jedál, marinovaných potravín, na ihle alebo v alobale. Všetko dobre korenené a horúce! Zobraziť viac
Nemusíte si dopredu pripravovať žiadne suroviny, to by bola strata času! Táto úžasná kuchárska kniha na rozdiel od iných naozaj splní to, čo sľubuje: 5 surovín, 10 minút prípravy a 15 minút tepelnej... Zobraziť viac
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať... Zobraziť viac
Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá... Zobraziť viac
Prekonali ste sami seba a pôstili ste sa. Cítite sa zdravší, krajší, plní energie. No už pri prvom jedle, ktoré si naložíte na tanier, podľahnete pochybnostiam. Dožičiť si pôžitok z jedenia, alebo si ho odoprieť? Ako zareaguje organizmus na jedlo?... Zobraziť viac
Zemiaky sú ľahko stráviteľné, výživné a hlavne energeticky chudobné, a tak sa dobre hodia na vyváženú redukčnú kúru. Zobraziť viac
Keď sa povie cesnak, zrejme si každý predstaví bežnú cibuľovú zeleninu. Avšak cesnak nepatrí iba do kuchyne. Jeho blahodarné účinky na organizmus potvrdzujú aj najmodernejšie vedecké štúdie. Pokiaľ vezmeme na zreteľ, že môže byť aj vynikajúcou prísadou... Zobraziť viac
Uvidíte, ako vyzerá správne vyšľahaný bielok, ako pripravovať striekané pečivo, ako zdobiť torty polevami alebo ako sa robia plnené šatôčky z lístkového cesta. Spoznáte podrobné a presné postupy, ktoré vás krok za krokom prevedú tajomstvami pečenia. Ľahko Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiato: - Potrebné informácie v kocke - Odborné rady krok za krokom, za rozumnú cenu<br>- Základné znalosti o grilovaní zahrnuté v 101 jednoduchých radách... Zobraziť viac
Spôsoby konzervovania ovocia a zeleniny uprednostňujú záhradkári, ale často ovocie a zeleninu aj kupujeme a zavárame doma. Snažíme sa tak v zimných mesiacoch využiť plody leta a spestriť náš jedálny lístok... Zobraziť viac
Výber 100 najlepších vegánskych fit receptov.. Zobraziť viac
Výnimočná odborná monografia / učebnica pre VŠ na ktorej sa podieľalo 30 popredných českých a slovenských odborníkov, vedcov z oblasti výživy, medicíny, biológie aj ďalších oborov... Zobraziť viac
Kniha dáva presný návod, ako svoje telo očistiť od cukru, nikotínu, alkoholu, kofeínu a vedľajších škodlivých látok z liekov. Zobraziť viac
Čaje pre krásu a dobrú kondíciu... Zobraziť viac
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt... Zobraziť viac
Aj Vás trápi, že neviete čo narýchlo ukuchtiť doma tým svojím papkáčom? Ponúkame Vám recepty na rýchle večere alebo zázraky na panvici od Jany Horeckej. Autorka vybrala do knihy predovšetkým také recepty, ktoré nielenže sú kvalitné a rozmanité, ... Zobraziť viac