Mnohoraké využitie a liečivé účinky Cesnaku a cibuli už v starovekom svete pripisovali liečivé účinky. Aj dnes sa tešia... Zobraziť viac
V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov... Zobraziť viac
Neodmysliteľnou súčasťou zdravej výživy je zelenina, ktorá obsahuje množstvo vitamínov... Zobraziť viac
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej... Zobraziť viac
Podľa jednoduchých návodov si dopestuješ šťavnaté paradajky, ktoré môžeš opiecť a pripraviť z nich chutné vežičky, bucľaté... Zobraziť viac
Najnovšia kuchárska knižka "Konzervujeme ovocie a zeleninu" Vám poskytne veľa cenných a odborných rád pri konzervovaní... Zobraziť viac
Nenáročná lahodná zelenina Červenú repu a jej blahodarné účinky poznali už starí Rimania. Menej známy príbuzný červenej... Zobraziť viac
Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú hodnotu a kulinárske uplatnenie. Naša kniha vám ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Autorky sa zamerali na spracovanie tekvice. Ponúkajú širokú škálu receptov od polievok... Zobraziť viac
OZ KUL-TUR Zvolen vydáva po reprinte monografie DETVA z roku 1905, v poradí už druhú knihu ako faksimile - teda v podobe, ako vyšla v pôvodnom vydaní. Nová kuchárska kniha Terézie Vansovej, uzrela svetlo sveta prvý raz v roku 1914. V rámci vtedajšieho. Zobraziť viac
Tekvica, napríklad hokkaido, maslová, obyčajná či veľkoplodá, má množstvo tvarov, farieb a veľkostí. Anna Walzová vyčarovala z tejto rozmanitosti neuveriteľné recepty... Zobraziť viac
Kuchárska kniha na tému tému ultra-spracovaných potravín. Zobraziť viac
Nová kniha z osvedčenej edície Malá záhradka - veľká radosť pre milovníkov záhradky. Príručka je zrozumiteľná, praktická,... Zobraziť viac
Kniha vám pomôže zorientovat sa v problematike rôznych zaujímavých tém suvisiaciach so zdravým životným štýlom. Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiatok... Zobraziť viac
Wok je pre zeleninu priam stvorený, zelenina sa v ňom dá totiž upraviť vo veľmi krátkom čase tak, aby nestratila svoju... Zobraziť viac
99 vynikajúcich receptov na prípravu rôznych druhov zeleniny. Pri každom recepte uvádzame aj čas prípravy a energetický... Zobraziť viac
Aj vy varíte v zime dokola to isté? Prekvapte seba i svojich blízkych novými receptami z tradičnej i menej známej zeleniny:... Zobraziť viac
Konzervujeme ovocie a zel. nv. - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 160 str. - ISBN: 978- Zobraziť viac
Uznávaný odborník v oblasti konzervovania a uchovávania potravín prináša čitateľom vďaka svojim skúsenostiam takmer zaručený... Zobraziť viac
Cukety najlepšie recepty SK - Edice: Ottova kuchárka - Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - Zobraziť viac