Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kuchárske knihy

Našli sme 9 titulov

Sila prírodnej fermentácie

Sandor Ellix Katz, Alferia (2021)
Objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín

Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,99€
11,60€

7-krát inak

Jamie Oliver, Slovart (2022)
Jednoduché recepty z obľúbených surovín

Najznámejší šéfkuchár bez čapice je späť! Jamie Oliver ponúka vyše 120 nových receptov, podľa ktorých pripravíte lahodné jedlá s maximálnou chuťou a minimálnou námahou. Predstavuje 18 základných a obľúbenejších surovín ako kuracie prsia, losos, vajcia,.. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
27,90€
21,30€

Syry

Patricia Michelson, Svojtka&Co. (2012)
Najlepšie remeselne vyrábané syry sveta

Najlepšie remeselne vyrábané syry sveta. Chuť, tradícia a terroir. Ak sa pri pohľade na obrovské množstvo druhov syra... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
34,95€
10,00€

Syry sveta

Juliet Harbutt, Príroda (2021)
Ten najlepší výber. Jemné chute. Viac ako 750 druhov syra. Ako ich vychutnať

Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
29,90€
21,90€

Dezerty

, Gurmán Club (2012)
Škola varenia pre Gurmánov "Dezerty " - zlatá bodka každej hostiny ,je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre...

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 4 dni.
11,50€
8,80€

The Sheridans' Guide to Cheese

Kevin Sheridan, Seamus Sheridan, Catherine Cleary, Transworld (2015)
Kevin and Seamus Sheridan first started selling cheese from a market stall in Galway over twenty years ago. As passionate...

An indispensable handbook for both novice cheeselovers and mature connoisseurs alike, The Sheridans' Guide to Cheese is a complete guide to the cheeses of the world, featuring tasting notes, wine- and flavour-pairings and delicious recipes... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,95€
16,16€

Essential Guide to Cheese

Cheese, unlike other foods or culinary ingredients, is not a recently "fashionable" product. Its roots go back to ancient times... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,95€
17,96€

A Field Guide to Cheese

Tristan Sicard, Artisan Division of Workman (2020)
How to Select, Enjoy, and Pair the World's Best Cheeses

A Field Guide to Cheese is the ultimate guide to the world of cheese and the only fully illustrated cheese reference. This tour de fromage begins with a history lesson on the creation of cheese... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
27,95€
22,70€

7 Ways

Jamie Oliver, Michael Joseph (2020)
Easy Ideas for Every Day of the Week

7 Ways to reinvent your favourite ingredients with more than 120 new, exciting and tasty recipes. Jamie's looked at the top ingredients we buy week in, week out. We're talking about those meal staples we pick up without thinking ... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
32,50€
24,70€